O Ses Türkiye yarışmasında, ‘Taht kurmuşum’ şarkısı ile Tv 8 izleyicilerinin karşısına çıkan Yalova sevdalısı Tuğba Bişgin, Jüri üyeleri Hadise, Atena Gökhan, Yıldız Tilbe ve Murat Boz’u söylediği şarkı ile koltuklarından döndüremedi ama Yalovalı ev kadınlarının yaptığı, Yalova Turizm ve Kültür Müdürü Şeref Tali tarafından hediye olarak gönderilen kentin değerlerinden, Çiçek Sabunlarının iyi tanıtımını yaptı.

Acun Ilıcalı ve tüm jüri üyeleri canlı yayında, Yalova Turizm ve Kültür Müdürü Şeref Tali’ye bu jestinden dolayı teşekkür etti.

Tuğba Bişgin ise, gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Hayatımda böylesine bir heyecan yaşamamıştım. Jüri karşısında nefes almakta dahi güçlük çektim. Ben müziği çok seviyorum. Önümüzdeki yıl tekrar, ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılmayı hedefliyorum. Çok iyi çalışıp iyi bir performans elde etmeye çalışacağım. Yalova, Atatürk’ün benim kentim dediği özel bir kent. Bu kentin değerlerini ön plana çıkarmak Yalova’da yaşayan biri olarak benim için önemliydi. Katkım olduysa ne mutlu bana’ şeklinde konuştu. Haber: Ayhan Polat