TİGEM Emirhan Kırbahçesi açık alanda yapılan sünnet düğününe, Balkuş Ailesini yalnız bırakmayan davetliler yoğun katılım gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Bursa Orhangazi Belediye BaşkanıSn.Neşet Çağlayan, Büyükşehir Erzurumspor Kulübü eski Başkanı Av. Ali Demirhan, Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, Balkuş ailesinin bu anlamlı günlerinde yanlarında oldular.

Erzurum Bar ekibi hayran bıraktı

Sünnet düğününde, Murat Balkuş'un‘Bar Şiiri’eşliğinde sürpriz olarak,sahne alan Erzurum Bar Folklör Ekibi,sergilediği muhteşem performansla davetlileri adeta büyüledi.

Hem ev sahipliği hem de gecenin sunuculuğunu yapan Murat Balkuş'un davetine icabet eden Erzurumlu değerli sanatçılar; Hakim Doğan, Kıyas Doğukan, Orhan Keskinbirbirinden hareketli sahne performanslarıyla davetlilere güzel bir gece yaşattılar.

Düğün organizasyonunun yemeğini hazırlayan ve davetlilere sunan Uzman Catering’in başarılı yöneticileri İlker ve Türker Dağdelen kardeşler misafirler tarafından tam not aldılar.

Mel-Ay Basım Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti. olarak, Balkuş ailesinin prensi Emirhan’ı kutluyor, ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir birey olmasını temenni ediyoruz.

Haber: Erden Sibel Türk