Yalova Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu ve elli kursiyerin görev aldığı yılsonu sergisinde eski ve yeni katılımcıların çalışmaları sergilendi.


100’e yakın tablo ile açılan sergi vatandaşlar tarafından oldukça ilgi gördü. Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı resim kursuna devam eden elli kursiyer zevkli geçen sekiz aylık çalışmalarını sergilemekten oldukça memnun olduklarını söylediler. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan birçok kurs dersliği bayanlarımız tarafından oldukça ilgi görüyor. Bunlardan biriside resim kursumuz diyen kurs öğretmeni Tuğba Karaahmetoğlu ,” Resim yapmaya istekli olan bayanlarımızı yeni dönemde kursumuza bekliyoruz” dedi.
50 kişiden oluşan kursiyerler tamamı kendi emekleri olan resimleri sergiledi. Yaptıkları resimleri gelire dönüştürüp ev ekonomisine katkıda bulunmanın kendileri için ayrı bir değeri olduğunu belirten kursiyerler bayanları yaşamın her alanında var olmaya davet ettiler.  Yağlı boya ve sulu boyadan oluşan sergiyi gezen Yalovalı sanatseverler hayranlıkla gezdikleri sergiden birer kursiyer adayı olarak ayrıldıklarını belirttiler.