Sevgili okurlarım hayatınızı spor yaparak güzelleştirmenin yanında aşağıda belirtmek istediğim konuları da yaşamınızda uygulayarak pozitif bir yaşam sürme konusunda kendi kendinize yardımcı olabilir, yaşamınızı güzelleştirebilirsiniz.

Şimdi öncelikle yaşamımızda en çok konuştuğumuz Nasılsınız sorusuna "ölüyorum" derseniz, hayatınıza öleceğiniz insanları olayları ve durumları çekersiniz (10 frekanstır)

Nasılsınız? Sorusuna "sürünüyorum" derseniz, hayatınıza sürüneceğiniz insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize ve kimseye faydanız olmaz. (20 frekanstır)

Nasılsınız? Sorusuna "kötüyüm" derseniz, hayatınıza kötü insanları durumları ve olayları çekersiniz. Kendinize ve kimseye faydanız olmaz. (30 frekanstır)

Nasılsınız? Sorusuna "iyi" olmaya çalışıyorum derseniz, hayatınıza iyi insanları iyi olayları ve durumları çekersiniz. (40 frekanstır)

Nasılsınız? Sorusuna "iyiyim" derseniz hayatınıza iyi insanları olayları ve durumları çekersiniz. Sadece kendinize faydanız var. (50 frekanstır)

Nasılsınız? Sorusuna "çok iyiyim" derseniz, hayatınıza çok iyi insanları olayları ve durumları çekersiniz. Etrafınızdaki insanlara ve kendinize faydanız var. (60 frekanstır)

Nasılsınız? Sorusuna "harikayım" derseniz, hayatınıza harika insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize ve bütün insanlığa faydanız var. (70 frekanstır)

Nasılsınız? Sorusuna "şahaneyim" derseniz, hayatınıza şahane insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize ve Etrafınızdaki bütün insanlara hayvanlara faydanız olacak. (80 frekanstır)

Nasılsınız? Sorusuna "muhteşemim" derseniz, hayatınıza muhteşem insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize ve Bütün evrene katkınız olacaktır. (90 frekanstır)

Nasılsınız? Sorusuna "mucizeyim" derseniz, hayatınıza mucize insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize, insanlara, hayvanlara, bitkilere ve taşlara fayda sağlayacaksınız. (100 frekanstır)

Unutmayın canlar "Benzer benzeri çeker".

Şimdi tekrar soruyorum nasılsınız?