23 Nisan 1920’de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, 100. Yılını 23 Nisan 2020 Perşembe günü geride bırakacak.

Tam 1 asır önce bu gün, Millet tarafından seçilen, Milletin Meclisi tarafından yönetilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti nice badireler atlatarak bugün Dünya’nın en güçlü ülkeleri arasında yer almayı başararak bu günlere gelmiştir.

Bu günün anısına ilk olarak Türk çocuklarına, sonrasında ise Dünya çocuklarına, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Kuruluş yıldönümünde, bu günü büyük coşku ve heyecanla kutlamayı hedeflediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Kovid-19 salgını nedeni ile buruk bir şekilde kutluyoruz.

Ülkemiz ve tüm Dünyayı saran bu salgın illetinden kurtulmak için devletimizin yönetiminde bulunan en tabandaki Muhtarlardan, en tepedeki Cumhurbaşkanına kadar tüm yetkili kurumların kararlarına uyarak, kendi sağlığımız başta olmak üzere, ailemiz, akrabalarımız, arkadaşlarımız, çalışanlarımız ve tüm insanlarımızı düşünmek zorundayız. Bu zorlu süreci 100 yıl önce, dedelerimiz, ninelerimizin kurtuluş savaşında göstermiş oldukları kahramanca duruşlarında ki gibi dirayeti bu süreçte de göstererek, bu beladan kurtulmayı Milletçe el ele, paylaşarak geride bırakacağız Allah’ın izniyle…

23 Nisan 2020 Perşembe gecesini, 24 Nisan Cuma gününe bağlayan günde başlayan Ramazan Ayının; ülkemiz, tüm İslam Alemi ve tüm Dünya insanlığına huzur getirmesini temenni ediyor, tüm okuyucularımın Ramazan Ayını da tebrik ediyorum.

Yüzlerimizin güldüğü, mutluluklarımızı kucaklayarak gösterdiğimiz, sağlıklı ve huzurlu günler temennisiyle…