30 Mart’ta seçmenlerinin karşısına güçlü ve güvenilir bir ekiple çıkmaya hazırlanan CHP Adayı Vefa Salman’a toplumun değişik kesimlerinden ve farklı yaş gruplarından destek için katılımlar devam ediyor.

     Sosyal Hizmetler eski İl Müdürlerinden Serap Şenocak ve yeşil sahaların başarılı isimlerinden Resul Kocaağa’dan sonra Giresun doğumlu olup 35 yıldır Yalova’da esnaflık yapan Cemal Zaman ve GOP Mahallesi’nin genç ve sevilen ismi Selçuk Atasoy, Belediye Meclisi listesinde yer almak için CHP’ye müracaatlarını yaptılar.

CHP’den Belediye Meclis üyesi aday adayı olduğunu açıklayan Cemal Zaman, “Vefa Bey’i uzun zamandır tanırım. Yalova’ya çok faydalı olacağına inandığım ve kendisine çok güvendiğim için bende ekibinde yer alabilmek için müracaatımı yaptım. Başarılı olacağımıza ve Yalova’mıza güzel hizmetlerde bulunacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Özel bir şirkette yöneticilik yapan genç neslin hızla parlayan isimlerinden biri olan Selçuk Atasoy ise, “Gençlerin istek ve beklentilerini, aynı zamanda da GOP ve İsmetpaşa Mahallelerimizin sorunlarını yakından biliyorum. Tüm bu sorunları en iyi çözebilecek parti de CHP ve onun adayı halkın içinden gelmiş halkın sorunlarını bilen Başkan Adayımız Vefa Salman’dır. Gençlerin, GOP ve İsmetpaşa sakinlerinin büyük çoğunluğu olarak bizler Başkan Adayımız Vefa Salman’ı destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

“İsmi hiçbir şekilde dedikodulara karışmamış, halkın tanıdığı ve güvendiği, çalışkan ve sosyal sorumluluk sahibi kişilerden oluşan toplumun her kesimini kucaklayan isimlerden oluşan bir ekiple yola çıkıyoruz” diyen CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman yeni katılımlar için;

“Müthiş bir ekiple geliyoruz. Sırada öyle güçlü isimler var ki duyunca şaşıracaksınız. Hepsi tanıdığınız bildiğiniz ve de güvendiğiniz isimler. Ama yan yana geldiklerinde ortaya çıkacak fotoğraf ‘İşte bu ekip Yalova’nın ekibi’ diyeceksiniz. Ben şimdiden tüm arkadaşlarıma bu güzel ekipte yer almayı kabul ettikleri için teşekkür ederim.”Dedi.