Çiftlikköy’e farklı bir bakış açısı kazandıran, Marmara Et Mangal Restaurant, konsepti ve lezzeti bulunduğu kaliteli ortama taşıyarak, müşterilerini ağırlıyor.

    Lezzetine layık bir restoran oluşturmayı hedefleyen Marmara Et Mangal, 7 aydır yeni işletmecisiyle, yemeklerinin tazeliğinden ve lezzetinden, sunulan hizmetin güvenilirliğinden kuşku duymadan, tercih edebileceğiniz bir mekân.

    Kendine has tarzıyla, menülerindeki ve sunumlarındaki farkı, müşterilerine yansıtan işletme, usta aşçıların lezzet tecrübesi ile misafirlerinin damak zevkine hitap ediyor.

       İşletme sahibi Erkan Gümüş, ‘‘Açıldığımız günden bu zamana kalitemizden ödün vermeden bugünlere geldik. Uzun yıllardır bu işi yapıyorum. Temiz ve hijyenik ortamda müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Müşterilerimiz, mekanımızda, bir yandan yemeklerin lezzetinin keyfini yaşarken, diğer yandan, sevdikleriyle birlikte hoş sohbetlerle kaliteli ve lezzet dolu anlar yaşayabilir’ dedi.

      Kaliteli hizmet anlayışı, şık dekorasyonu ve nezih ortamıyla değerli misafirlerine en iyi hizmet deneyimini yaşatmayı kendilerine ilke ettiklerini söyleyen Erkan Gümüş, ‘Amacımız eşsiz bir lezzeti, mükemmel bir ortamda, titiz ve hijyenik bir şekilde konuklarımıza sunabilmektir. Bu prensiplerden hiç vazgeçmeyerek yolumuza devam ediyoruz. Mekanımıza, ailenizle, sevdiklerinizle gelip, çok güzel vakit geçirebilirsiniz. İşletmemizde, hijyeni ve tazeliği ön planda tutarak, geçmişten gelen lezzet standardını günümüzde de sürdürerek, başta Çiftlikköy ilçesi olmak üzere, başka şehirlerden gelen müşterilerimize Marmara Et Mangal farkıyla, kaliteden ödün vermeden, hizmet vermeye devam edeceğiz’ dedi.

Haber: Gamze Yüksel