Turnuvanın bayanlar kategorisinde ise Su-Gülsüm ikilisi, Zeynep-Sultan ekibini finalde 2-1’lik skorla geçmesini bildi. Su-Gülsüm’e ödülünü Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın eşi Nursel Silpagar takdim etti. İkinciliği elde eden Zeynep-Sultan ekibine ödülünü Çiftlikköylü milli voleybolcu Metin Ahlatçı, üçüncü olan Melis-Beyza ekibine ise Çiftlikköy Belediyesi Başkan Danışmanı Sezer Köymen verdi. 

20 ekibin tekli eliminasyon usulüne göre mücadele ettiğikarşılaşmalarda  erkekler ikincisi Serkan-Onur’a ödülünü Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülver, üçüncü Abdullah-Onur’a ödülünü ASKF İl Başkanı Tamer Erbul verdi. Turnuvada birinci olan ekiplere cumhuriyet altını, altın madalya ve Özdilek havlu seti, ikincilere küçük altın, gümüş madalya ve Özdilek havlu seti, üçüncü olanlara ise gram altın, bronz madalya ve Özdilek havlu seti verildi. Turnuvada dereceye giren ekipler ödül töreni sonrası sahada çiftetelli oynayarak kutlama yaptı. 
Çiftlikköy’de BeachVolley şenliğinin ilçe sahiline ayrı bir renk getirdiğini dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, gençlere plaj voleybolu zevkini yaşatmayı amaçladıklarını ve önümüzdeki yıllarda daha fazla takımın katılımıyla daha büyük bir etkinlik düzenlemek istediklerini söyledi. Başkan Silpagar, turnuvada şampiyonluğu elde eden ekiplerin yanı sıra tüm katılan takımları da tebrik ettiğini sözlerine ekledi.