30 Mart’ta yapılacak seçimin en güçlü adayı CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, Meclis üyesi aday listesi ile de çok konuşulacağa benziyor. Merakla beklenen isimler ise bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Kamuoyuna açıklanan ilk isim ise Yalovalılar’ın yakından tanıdığı görev yaptığı süre içinde başarılı hizmetleri ile herkesin takdirini kazanan eski bürokratlardan Serap Şenocak oldu. Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için CHP’ne müracaat eden Şenocak’ın rozetini Başkan adayı Vefa Salman bizzat kendisi taktı.

Belediye Başkanı adayı Sayın Vefa Salman'ın, dürüstlüğüne, samimiyetine, çalışkanlığına, gülen yüzüne, mütevaziliğine, Yalova için yapmak istediği projelerine inandığım, Yalova'ya hizmet etme istek ve heyecanına fırsat verilmesi gerektiğini düşündüğüm için kendisini destekliyorum. Kendi bilgi ve birikimlerimle de her zaman kendisine destek vermeye hazırım” diyen Şenocak, Yalova'nın mahallelerinin, kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, engellisiyle yaşayan tüm kesimlerin sorunlarını bildiklerini, Başkan adayı Salman’ın liderliğinde şeffaf, dürüst, kapısı açık, ulaşılabilir ve gönüllük ruhuyla, profesyonel yaklaşımla, biriken bilgi ve tecrübeyle, şevkle, pozitif enerjiyle sorunları hep birlikte çözeceklerini dile getirdi.

SALMAN, “HER BİREYE EŞİT VE ADİL HİZMET”

Yalova’nın sorunlarını bilen, çözümler üreten, mesleki kariyerlerinde başarıyı yakalamış, sosyal hayatta aktif ve toplumun güvenilebileceği kişilerden oluşan bir ekiple, 30 Mart’ta Yalovalılar’ın oylarına talip olduğunu kaydeden Başkan Adayı Salman ise, “Uzun yıllardır Yalova’ya hizmetlerini ve çalışmalarını yakından bildiğim Sayın Serap Şenocak’ın Belediye Meclis üyeliği adaylığına partimizden başvurması beni çok mutlu etmiştir. Yalova’mızın geleceği adına yeniden elini taşın altına sokmaktan geri durmamasından Yalovalılar kazançlı çıkacaktır. Sosyal sorumluluk projelerinin Yalova’mızın mevcut 13 mahallesindeki her bireye eşit ve adil olarak ulaştırılmasında bilgi birikimi ve tecrübesi ile çok ciddi bir katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.