Bu yıl 4.’sü düzenlenen Antalya Manavgat Bisiklet Festivaline bu yıl da ilgi oldukça yoğun oldu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 350 kişilik büyük bir grupla gerçekleşen etkinlikte gala gecesi düzenlendi. Festivale Yalova’dan da 9 kişi katıldı. Gece de moral partisi yapılarak katılımcılar arası kaynaşma sağlandı.

 20 kişilik organizasyon komitesinin görev aldığı etkinlikte komite sekreteri Işıl Tutucu festivalle ilgili bilgiler verdi. Tutucu,”  Antalya Manavgat Bisiklet Festivali’nin 4. Yılını yapıyoruz.  Uluslar arası Antalya Manavgat Bisiklet Festivali ilk 2 yılı Sarısu Mesire alanında son 2 yıldır da Manavgat Titreyen Göl Kampında yapılmaktadır.  Konaklamalarımız çadır ve karavan şeklinde olup sahil kenarında yapıldı. Festival’iin rotası Aspendos, Gizli Cennet, Oymapınar’dır “ dedi.

 

Yapılan moral gecesinde konuşan Komite Başkanı Ceyhun Altın,  Sponsorlara ve festival komitesine teşekkür etti.

 

Festival kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde  Başkan Altın’ın  yurt çapında ödüller almış bisiklet temalı pul koleksiyonu ve dernek üyelerinden Ömer Aydoğan katılımcılardan Ömer Yazıcıoğlu ve Şaban Karaca’ya ait bisiklet doğa sağlıklı yaşam temalı fotoğraf sergisi ziyaret edildi.