AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, laboratuar ve röntgen birimini hizmete soktu.

Demirel, “Hastane, tam donanımlı olacak”

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel beraberinde Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve parti yöneticileriyle birlikte Altınova Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, yeni ünitelerin açılışına katıldı.

Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Sezen, Altınova Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Özlem Kalak ve hastane personeli tarafından karşılanan Milletvekili Demirel ve beraberindekiler, hastaneyi gezerek bilgi aldılar. Hastanede hizmete giren laboratuar ve röntgen birimleri gezen Milletvekili Fikri Demirel, hastane personeli ve hastalar ile sohbet etti. Milletvekili Demirel, Altınova Devlet Hastanesi’nin kadrosunun daha da güçleneceğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta içerisindeAltınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Sezen ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı ziyaret ettiklerini hatırlatan AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, “Altınova İlçemize ve bölgemize hizmet vermekte olan hastanemizin kategori değişimini sayın bakanımıza ilettik. İnşallah Sağlık Bakanımızın teveccühleriyle Altınova Devlet Hastanemizi tam donanımıyla tam gün hizmet veren devlet hastanesi statüsüne kazandırarak Altınovalı hemşerilerimize ve bölge halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Oral, “Hastanenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

Altınova Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçmesiyle ilçenin en önemli eksikliğinin giderildiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan hükümetimize, Milletvekilimiz Fikri Demirel’e, AK Parti İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak’a, İlçe Başkanımız Hasan Zafer’e ve parti teşkilatlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.