Geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarları ile de yaptığı toplantıda gündeme gelen uygulamaya vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Şehir dışında programı olmadığı takdirde her hafta belediyede halk günü yapan Başkan Vefa Salman, ilk kez geçen hafta bu uygulamayı belediye dışına çıkartarak Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirmişti. Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda bundan böyle her hafta bir mahallede halk günü yapacağı fikrini paylaşan Başkan Salman ilk uygulamayı Gaziosmanpaşa Mahallesi’nden başlattı. Vatandaşın taleplerini yerinde dinleyen ve çözümü için anında talimat veren Başkan Vefa Salman’a yapmış olduğu uygulamadan dolayı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kesimoğlu’da katıldı

Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yapılan halk gününe Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyarete gelen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’da katıldı. Başkan Salman’a eşlik eden Kesimoğlu, halkın ayağına giderek sorunlarını dinlemek onlarla iç içe olmak adına Vefa Başkan’ın yapmış olduğu uygulamayı çok beğendiğini belirtti.