Ziyaret sırasında; yönetim kurulu üyeleri kadın meclisi olarak amaçlarının Subaşı’nda yaşayan kadınların sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri getirmek olduğunu, kadın meclisi olarak özellikle gençlerin, kadınların ve engellilerin hayat standardını artıracak çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Üretilen her proje bizim için değerlidir. Bunun yanı sıra her evden her aileden bir kadına bir anneye bir kardeşe ulaşmayı planlıyoruz ve bu sayede ise yapmış olduğumuz projeler ile Subaşı ‘nın geneline ulaşmayı hedefliyoruz. Öncelikli hedeflerimizden biri de belde de yaşayan kadınları olumlu yönde etkileyecek, farklı beldelere örnek teşkil edebilecek projeler hazırlamaktır. Toplumun temelini oluşturan ailede, anne sorumluluğunu üstlenme önemini anlamak ve anlatmakla birlikte bu ilkeden taviz vermeden bu dönemde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Subaşı Belediye Başkanı, Volkan Yılmaz kent konseyi kadın meclisi yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” kadına verdiğimiz değeri göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar geçen süre zarfına baktığımız zaman bunu açıkça görüyoruz. Toplumda kadına ve aile yapısına ne kadar önem verdiğimiz ortadadır. Kadınların toplumsal yaşamda üretim, iş, siyaset, kültür ve sanat gibi alanlarında söz sahibi olmasının en önemli aracı Kadın Meclisleri ve çalışma gruplarıdır. Uygulayacağınız projeleri dinledim, bundan sonraki süreçte de Subaşı Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne verdiğimiz destek devam edecektir” dedi.