Milletvekili Coşkun açıklamasında “Kadir gecesi, yüce dinimizin kitabı Kur'an-ı Kerim'in indirildiği gecedir. Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen bu gecede, Müslüman alemi manevi haz ve vecd zirveye ulaşmakta, seher vaktine kadar meleklerin yeryüzüne indiği müjdelenmektedir. Bu gecenin kadrinin idrakine varıp değerlendirebilmek, herkese nasip olsun diliyorum. Bu gecenin hürmetine ibadetlerimizin ve dualarımızın Hakk’ın dergâhında kabul olmasını temenni ediyorum.

Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi ramazanın son günlerine yaklaşırken öte yandan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Şehr-i Ramazan’ın son günleri yaklaşmaktadır ve Müslüman âlemini bir yıllık özlem yeniden saracaktır. Bu gecenin Kuran-ı Kerim’in rahmet ve mağfiret mesajlarını daha iyi anlamak ve kurtuluşa ermek için önemli bir vesile olmasını, bir sonraki Ramazan ayına ve Kadir gecesine barış, huzur ve sağlık içinde erişmeyi dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, hemşerilerimin Kadir Gecesini mübarek olsun diyor, tüm insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum” dedi.