Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz ve partililer nokta ziyaretler ve mahalle buluşmalarına başladı.

  Bağlarbaşı Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Korkmaz, 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Yalova’nın hak ettiği, özlemle beklediği hizmetlere kavuşacağını söyledi.

      Yalova’yı Yalova Halkı ile birlikte yöneteceklerini söyleyen Celal Korkmaz, belediye anlayışlarının temelini 3T kuralı olarak açıkladı.

Belediye yönetimimizin temelini 3T Kuralı oluşturacaktır.

 Peki nedir bu 3T Kuralı ?

• Temiz Siyaset

• Temiz Yönetim

• Temiz Toplum

         Korkmaz, ‘Temiz Siyaset; kimseye belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak, Yalova için neler yapacağımızı konuşmak olacaktır.

Temiz Yönetim; Rüşvetin, Adam Kayırmanın olmadığı, Yalova’mızın tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmektir, bizim dışımızdaki partilerin, STK’ların ve muhtarlarımızın da görüşlerini alarak hizmet etmek demektir ve son olarak;

Temiz Toplum ise efsane hizmetlerle cazibe merkezi haline gelen Yalova oluşturmak demektir’ dedi.

   Yalova’yı Yalova halkıyla beraber yöneteceğini ifade eden Korkmaz, ‘Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan olarak zamanımızın büyük bölümünü Yalova halkıyla birlikte geçireceğiz’dedi.

‘İhalelere şeffaflık getireceğiz’

       Korkmaz, ‘İhale odasına kamera sistemi kurcağız ve vatandaşımızın internet üzerinden online takip edebilmesini sağlayacağız. İhale öncesinde belediyemizin önündeki dev ekrandan ihale tarihi ve şartları, sonrasında da ihale sonuçları, kimin, hangi fiyatı verdiği de duyurulacaktır.

Hemsehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak tek ölçümüz Yalova’nın menfaati olacaktır’ dedi.

‘Hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimiz de kazanacak’

    Vatandaşların sorunlarından olan hayvancılıkta yer sorunu ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan Korkmaz, ‘Hayvancılıkla ilgilenen vatandaşlarımızın en büyük sorunu olan yer meselesini de inşallah biz geldiğimizde çözeceğiz sanayi siteleri gibi tarım sitesi oluşturarak vatandaşımıza yer göstereceğiz’ dedi.

      ‘Belediyecilik sadece il merkezine hizmet etmek değildir’

   Vatandaşların Bağlarbaşı mahallesinde park olmadığını ve çocuklarının yol üzerinde oynadıklarını ifade etmeleri üzerine Korkmaz, ‘Belediyecilik sadece şehir merkezini güzelleştirmekle olmaz. Biz geldiğimizde merkeze yapılan hizmet kadar mahallelere ve köylere de hizmet götüreceğiz.

Belediyeyi alır almaz yapacağız ilk ve en öncelikli icraat su üzerinden alınan karı kaldırmak böylelikle de suyun fiyatını %50 azaltmak olacaktır. Gayemiz Allah’ın rızası gaye bu olunca birilerini zengin etmek olmayınca emin olun bütün kaynaklar yine Yalova’nın hizmetine kullanılacak bu yüzden diyoruz ki Saadet Kazanınca Yalova kazanacak inşallah” dedi