1979 yılında Erzurum' da doğan Uzm. Dr. Ragıp İsmail Engin , Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Uzmanlığını da aynı üniversitede tamamlayan Uzm. Dr. Ragıp İsmail Engin, Atatürk Üniversitesi Hastanesi, Gümüşhane Devlet Hastanesi, Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi,Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet sundu.

14 Şubat itibari ile Özel Atakent Hastanesi'nde hasta kabulü yapmaya başlayan Uzm. Dr. Ragıp İsmail Engin, Egzama Tedavisi, Cilt üzerindeki Her Türlü Yara, Kist, Siğil Vb. Döküntülerin Tedavisi, Ciltteki Allerjik Kaşıntıların Tedavisi ve Alerji testleri ( Patch ve Prick ), Mantar Hastalıkları, Güneş Yanıkları – Lekeleri, İsilik – Pişik Tedavisi, Yaşlılık Benleri Tedavisi, Sivilce Tedavisi, Tırnak Bozulmaları ve Batmaları Tedavisi, Kriyoterapi ( Dondurma Tedavisi), Elektrokoter, Dermatoskopi (Ben Takip Cihazı), Nevüs (Ben) ve Kist Eksizyonu, Saç Dökülmeleri Tedavisi konusunda sağlık hizmeti sunacak.

Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ragıp İsmail Engin, hafta içi hergün sabah saat 09:00' dan akşam 18:00' a kadar, cumartesi günleri ise saat 15:30' a kadar hizmet verecek.