112 Acil Servis tarafından, Çanakkale’den Özel Atakent Hastanesine sevk edilen 1995 doğumlu İlahiyat Fakültesi öğrencis A.A (23) beyin kanaması şikayeti ile getirildiği Özel Akatent Hastanesinde başarılı bir ameliyat ile tedavisi yapıldı ve taburcu edildi.

Yapılan tetkikler sonucu beynin sol tarafında atar damar ile toplar damarlar arasında yumak olduğu (AVM Arteriovenöz melformasyon) saptanan Hastanın yakınlarına bilgi verilerek ameliyata alındı. 5 saat süren başarılı ameliyat sonucunda konuşma merkezine yakın AVM total olarak çıkarıldı. 5 gün yoğun bakımda sıkı bir bakım sonrası servise sevk edildi.

A.A. ve ailesi; “Ameliyata girerken önce Allah’a, sonra başarılarını sıkça duyduğumuz doktor Mehmet Secer’e emanet ettik. Hastamız şuan çok iyi Doktor Mehmet Seçer ve ekibine teşekkürlerimizi bir borç biliriz’ şeklinde memnuniyetlerini belirtirlerken, oldukça riksli bir ameliyat geçiren A.A. ise; “Yoğun bakımda bana kendi kardeşi ve ailesinden bir parçaymış gibi özenle bakan tüm hemşire ve personele sonsuz teşekkür ediyorum“ şeklinde duygularını paylaştı.

 A.A, tedavisinin ardından Özel Yalova Hastanesin’den taburcu oldu.