Yalova Ziraat Odası ile Turkuaz Mobil Sağlık Hizmetleri arasında imzalanan “Ziraat Kart” projesi Ziraat Odası üyelerine tıbbi danışma hattı, evde doktor hizmeti, nakil ambulans hizmeti, İdo-Eskihisar arası transport hizmeti, hemşirelik hizmeti, yol yardım hizmeti, çilingir hizmeti ve 20.000 liralık ferdi kaza sigortası imkanı sunuyor.

Yalova Ziraat Odası Başkanı Şaban Beşli, köylerde periyodik olarak ücretsiz sağlık kontrollerine başladıklarını belirterek, ziraat karttan bir kişinin değil bir ailenin faydalanacağının altını çizdi. Bu paketi ziraat odaları olarak ilk kendilerinin düzenlediklerini belirten Başkan Beşli, “Köylü milletin efendisidir. Efendi insanlara hizmet etmekte boynumuzun borcu. Üyelerimize hizmet etmek bize zevk ve huzur verecektir. Allah kimseye hastalık, üzüntü, keder vermesin ama böyle bir hizmeti almak herkesin hakkı” dedi.

Ziraat Kart sahipleri Ankara ve İstanbul’da da aynı imkanlardan yararlanabilecek.

Önümüzdeki günlerde Çiftlikköy’de protokol imzalayacak

Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Anaçardı önümüzdeki günlerde “Ziraat Kart” projesine imza atacaklarının müjdesini verdi. Turkuaz Mobil Sağlık Hizmetleri sağlık personeli imza törenine katılanlara şeker testi ve tansiyon ölçümü yaptı. Haber: Sezgin Altınel