İl Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticileri Yalova Milletvekili Temel Coşkun ile birlikte TBMMde AK Parti Grup Toplantısına katıldılar. TBMM’deki Grup toplantısı çıkışı AK Parti genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gençlik üzerine ve çalışmalar hakkında kısa bir görüşme yapan Milletvekilimiz Temel Coşkun ve AK Parti il gençlik kolları başkanı Tolga Temel beraberinde gençlik kolları yöneticileri ziyaretlerine ve görüşmelerine devam ettiler.

  Daha da sonrasında Milletvekilimiz Temel Coşkun ve İl gençlik Kolları Başkanı Tolga Temel beraberindeki yöneticileri bakanlarla görüşme gerçekleştirdiler. Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile gündem üzerine değerlendirme yaptıktan sonra, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüştüler.

 İçişleri Bakanı Efkan Ala gençlik kolları Yalova teşkilatına selamlarını ileterek, kendisinin bürokrasiden geldiğini ama gençliğinde siyasetle ilgili olanların özellikle de gençlerin, teşkilattan yetişip geleceğin belediye başkanları, miletvekilleri, bakanları hatta başbakanının aramızdan çıkacağını ifade etti. Yalovaya Gençliğin yapacağı programa katılmak istediğini ve gençlik kollarından yapılan bu ziyaretten memnun kaldığını belirtti.

Bu görüşmenin ardından AK Parti Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop ile görüşen Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve İl gençlik Kolları Başkanı Tolga Temel beraberindeki yöneticiler günün anısı için resim çektirdiler. Bu görüşmelerin ardından Milletvekili Temel Coşkuna teşekkür ederek, TBMM’deki ziyaret ve görüşmelerde destek olduğu için teşekkür ettiler.

    Özellikle de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmenin çok faydalı ve yararlı olduğunu ifade eden gençlik kolları başkanı Tolga Temel, ‘Milletvekilimiz Sayın Temel Coşkun hem teşkilatlarımız hem de gençliğimiz için bir şanstır. Gençlik teşkilatlarımız ve özellikle de üniversite birim teşkilatlarımız Milletvekilimizden her konuda her zaman istifade edebilmektedir. Milletvekilimiz Temel Coşkun ile birlikte TBMMde Sayın Başbakanımızla başlayan ziyaretlerimiz Bakanlarımızla ve ardından AK parti Genel Merkez binasında Gençlik Kolları Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımızla devam etti. Teşkilatlarımız ve çalışmalarımız hakkındaki görüşlerimizi Genel Başkanımız ve Başbakanımızla, Gençlik Kolları Genel Başkanımız ve Genel Merkez yöneticilerimizle paylaştık. Oldukça verimli ve önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Sayın Milletvekilimiz Temel Coşkuna Ankara’da bizleri en iyi şekilde misafir etmiştir; gençliğimize iyi bir örnek, çalışmalarımıza destek olduğu için Milletvekilimize teşkilatımız adına teşekkür ediyorumdedi.

                TBMM programından sonra Ak Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Temel, Teşkilat Başkanı Şafak Karataş Üniversiteler Başkanı Ahmet Aksu ve Üniversiteler Birimi Teşkilat Başkanı Bilal Faruk Oğuz Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu ve Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıça ziyarette bulundular. Gerekli Teşkilat raporları verildikten sonra Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukcu’nun selamları ile Yalova’ya döndüler.