İYİ Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Aday Adayları Nur Gemalmaz Ayaz ve Rıdvan Acar’da yer aldı.

  İYİ Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam; “İYİ Parti, Türk siyasi hayatına yeni doğmuş bir partidir. Bir genel seçim geçirmiş, bütün maddi imkansızlıklara, bütün engelleme ve olumsuz şartlara rağmen milletimizin teveccühü ile 40 milletvekilliği kazanarak Parlamento’ya girme ve güçlü bir muhalefet grubu kurma başarısı göstermiştir. İYİ Partili milletvekili arkadaşlarımız TBMM’de milletimizin talepleri doğrultusunda ve verdikleri sözlere bağlı kalarak hazırladıkları kanun teklifleriyle etkin ve başarılı çalışmalara imza atmışlar ve atmaya da devam edeceklerdir.

  İYİ Parti, şimdi yerelde de hizmet yolunda her türlü göreve taliptir. 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti Yalova İl Yönetimi olarak hedefimiz ve amacımız şudur: Başta Yalova Belediye Başkanlığı olmak üzere ilimiz tüm ilçe ve beldelerinde, diğer siyasi partilerden bağımsız kendi partimizin adayları ile seçime katılmak. Bu inanç ve amaçla çalışıp bütün belediye başkanlıklarını kazanarak halka hizmet etmek için iyi parti olarak yola çıktığımızı siz değerli basınımız aracılığı ile Yalova kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.

Rıdvan Acar, “Biz kazanacağız”

   İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Acar; “Bizim hedefimiz CHP’den oy almak veya CHP’yi yıpratmak değil. Amacımız, Yalova’da yeni bir oluşumla seçimi kazanmak. Seçimi sadece CHP’den ya da İYİ Parti’den oy alarak seçimi kazanamayız. Ekibimizle, sunacağımız projelerimizle ve bizimle beraber olacak arkadaşlarla seçimi kazanmak istiyoruz. Bizim CHP’ye seçim kaybettirmek gibi bir amacımız yok; hepsine seçim kaybettirmek gibi bir amacımız var. Biz kazanacağız. Çok net, çok eminim; çünkü pek çok fedakarlıklar yaptık. Birlik be beraberlik içerisinde bu seçim sürecini neticelendirmek istiyoruz. Yalova halkına güveniyorum, seçmenlerin eğitimine güveniyorum, biz seçmenimize hitap edeceğiz, ikna edeceğiz” dedi.

Nur Gemalmaz Ayaz, “Ustalık eserimi gerçekleştirmek istiyorum”

  İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Nur Gemalmaz Ayaz; “Biz genel seçimde, partimin takdiri ile Milletvekili adayı olarak çıktım. Biz çok kısa bir sürede baskın bir seçimle mücadele ettik. Demokrasi adına çok büyük adımlar attık. Türkiye’nin şu anda siyasette olan boşluğunu doldurmak adına kurulmuş bir parti. Bizim öncelikli hedefimiz iktidar olmaktır. Bizim kimseyle şahsi bir husumetimiz ya da menfaatimiz mevzu bahis olamaz. Biz kazanmak için yola çıkıyoruz, bu yolda da elimizden gelen her türlü desteği ekibimizle birlikte, tüm çalışmalarımızı, projelerimizi buna göre yansıtıyoruz. Bu genel seçimde o kadar yoğun bir çalışmayla yüz binin üzerinde insana nüfuz ettik ve onların takdirini aldık. Bizi alıp merkeze getirmeseler de halkımız, sizi tanımak, öğrenmek istiyoruz dediler.

  Şahsım adına çıraklık eserimi genel seçimde göstermiş oldum. Allah izin verirse, partililerimizin ve genel merkezin takdiri, aday olursam o zaman ustalık eserimi gerçekleştirmek istiyorum. Kadınları artık siyasete el değmesi, bir şeyleri düzeltmek için kadınların desteği ile prestijli, geleceği gelişmiş ve birçok ilk adımı atmış Yalova Belediyesi, liyakatli, adaletli bir Yalova Belediyesi hazırlayacağımıza ve seçimleri kazanacağımıza yürekten inanıyoruz.

  Türkiye siyasetinde büyük boşluklar var. Bu düzenin ekonomik, eğitim, kültürel yönden değişmesi gerekiyor. Esnafımız buhranda, müthiş yıpranmış durumda. Düzende gitmeyen işlerin dengeye gelmesi bizim bu düzeni kurmamız gerekiyor. Bizim tarım politikalarımızla, belediyecilikteki projelerimizle, beyin takımımızla artık siyasete hem genelde hem yerelde başarı sağlayacağımıza inanıyorum. Bu sebepten siyasete yeni bir ufuk gelmesi sebebiyle ve kadınların da benim cesurlar hareketi dediğim hareketle, bu cesurlar hareketiyle ilerleyeceğiz” dedi.

Haber: Yasemen Yeter

Fotoğraf: Şükran Çağlayan