Yalova'dan otobüslerle hareket eden Yalova ADD üyeleri bugün,CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı, Adalet Yürüyüşü'nün 13. gününde20 kilometre yol yürüyerek eyleme destek verdi
Yürüyüş öncesi kısa bir açıklama yapan CHP lideri, provokasyonlara karşı 12 maddelik genelge hazırladıklarını belirterek "Bizi protesto edenlere ağır söz kullanmayın, sadece onları alkışlayın dedik" diye konuştu. 
Polisin güvenlik önlemleri altında yürüyen Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, 13'üncü günü toplam 21 kilometre yürüyerek tamamladı.
Kılıçdaroğlu, geceyi Düzce Kalıcı Konutlar yolu üzerindeki Cumhuriyet Mahallesi mevkisinde yol kenarındaki kamp alanında geçirdikten sonra yarın Sakarya'ya doğru yürüyüşe devam edecek.
Yalova ADD Şube Başkanı Taner Ozan yaptığı açıklamada " Yalova Kent merkezinde gerçekleştirdiğimiz oturma eylemlerinin ardından Adalet yürüyüşüne katılarak destek verdik" dedi
Ozan açıklamasında "Yürüyüş boyunca .bizlere su ve yiyecek gibi tüm ihtiyaçlarımız da yanımızda olan;Kartal Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi; Şişli Belediyesi ve Sarıyer Belediyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.