İlk olarak söz alan AK Parti Çınarcık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Dönmez, "Çalışma arkadaşlarımla beraberlik ve bütünlük içerisinde,Çınarcık AK Parti Gençlik Kolları olarak, vazifelerimizi, sorumluluklarımızı yerine getirme çabasındayız.

Görev aldığım süre zarfında, arkadaşlarımla birlikte Çınarcık’lı genç kardeşlerim adına dünden bugüne, hatta yarına kazandırılması gereken bir çok faaliyet içinde yer aldık. Malumunuz, Çınarcık’lı gençlerimizin en önemli sıkıntıları iş sahasının darlığı ve yetersizliğidir. Bize destek veren ve personel alımlarında önümüzü açan il başkanıma ve milletvekilimize, belediye başkanıma, ilçe başkanıma şükranlarımızı sunarım” dedi.

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Muharrem Soyer yaptığı konuşma; “Kuruluşundan bu yana gücünü milleten alarak yola çıkan partimizin yönetimi ilk günkü  gibi aynı azim ve kararlılıkla millete hizmet davasını sürdürmektedir. Doğalgazıyla, hastanesiyle, üniversitesiyle, huzureviyle ve akla gelecek birçok dev hizmeti koskoca 40 yıla değil, 11 yıla sığdırarak sadece partimize oy verenlerin değil, her kesime hitap eden umudun, güvenin, istikrarın temsilcisiyiz” şeklinde konuştu.

  Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan yaptığı konuşmada; “Çınarcık adına hizmet üreten bütün arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz seçimi kazanmadan önce burası terk edilen bir ilçe haline gelmişti. Bir dönem nüfusu 7 binlere kadar gerileyen Çınarcık şu an gelişimin odağı haline geldi. Zor şartlar altında olsak bile, Çınarcık için hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

   Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan; “ geçen dönem oy oranımız % 53 gibi büyük bir orandı.  Ancak Başbakanımızın doğrultusu üzerine şu an hedefimiz % 60 olarak düşünülüyor. Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bunu kimse başaramazdı. Ancak sizlerle başardık. Onun için biz AK Partiliyiz. Burası bir aile toplantısı, nutuk alanı değildir. Arkanızda koskoca bir Ak Parti ailesi var” dedi.

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Muharrem Soyer, Çınarcık İlçe yönetimi adına İl Başkanı Mustafa Pehlivan’a yapmış olduğu desteklerinden ötürü plaket takdim etti.