Türkiye’nin kalbi Ankara’da attı

30'u yabancı 400'den fazla sivil toplum kuruluşuna, 60'ı uluslararası 500'e yakın basın mensubuna ve 123 büyükelçiye davet gönderilmişti. Türkiye genelinden bin otobüsle AK Parti teşkilatları adeta Ankara’ya akın etti. Türkiye’nin kalbinin Ankara'da attığı tarihi günde, yaklaşık 60 bin kişi salona akın etti.

AK Parti Yalova il başkanlığınca Ankara Arenada yapılan halk oylaması tanıtım toplantısına yoğun katılım sağlandı. İl teşkilatı ve ilçelerinde yer aldığı toplantıya Yalova teşkilatı 8 otobüsle katılım sağladı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması toplantısına Yalova il Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Milletvekili Fikri Demirel İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel il yöneticileri, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek ve yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın ve yöneticileri, ilçe başkanları ve belediye başkanları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri önceki dönem milletvekilleri, önceki dönem il ve ilçe yöneticileri katılım sağladı.

Program sonrasında açıklama yapan il Başkanı Öztabak; Ankara ‘dan teşkilatların sevgi seli tüm Türkiye’ ye birlik ve beraberlik mesajını vermiştir. Bizlerde AK Parti Yalova Teşkilatı olarak Yalova’dan Ankara’ ya tüm teşkilatlarımızın katılımı ile Sevgi köprüsünü oluşturduk. Tüm teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum dedi.