Seçim çalışmalarına kamu kurum ve kuruluşları ile başlayan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (S.K.M.) çalışmaları odalar ve meslek grupları ziyaretleri ile devam etti.
İlk olarak sabah 9:00’da başlayan Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Turizm ve Kültür Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Baştabipliği, Defterdarlık, Tapu Sicil ve Kadastro, Afet ve Acil Durum ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlükleri ziyaret edildi. Ziyaretler, öğleden sonra yapılan Postane Başmüdürlüğü, Bayındırlık Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Minibüsçüler Odası ile son buldu.   
Kurum ve kuruluşları ziyaretleri sırasında çalışanları ve işi olan vatandaşları da ziyaret eden AK Partililer, mesai bitiminin son dakikalarına kadar ziyaretlerine devam ettiler. Yalova’yı sevmenin, bir kente sahip çıkmanın birçok yolu olduğunu ifade eden AK Parti Yalova milletvekili adayı Temel Coşkun, “Bir esnafa sağlanan kredi ve teşvik ile bir minibüsçüye verilen yol, sürücü eğitim destekleri ile hatta kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan arkadaşlarımıza bir merhaba yakınlığı gösterilerek de yaşadığınız kenti ve o kentte yaşayan güzellikleri koruyabilir, sevebilirsiniz. Nasıl ki insan çocuğuna, evladına bir giysi bir yiyecek aldığında da mutlu olur ve onu mutlu kılar ise, ona sevgisini ve ilgisini gösteren birkaç yaklaşımla en az aynı şekilde haz duyar, mutlu kılar. İşte Yalova’yı biz böyle seviyoruz, böyle sevmeye de devam edeceğiz. Yalova sayesinde ve Yalova’da yaşayan insanların sebebiyle nerelere geliriz, neler yaparız değil, Yalova için neleri daha iyi yapabiliriz telaşının, uğraşının, hedefinin, gayesinin içerisinde olduk. Bu yüzden bizlere siyaset, bir ibadet hükmündedir. Yalova’nın kazanması için hakkını alabilmesi için, içi ve altı boş laflarla ve kavgalarla değil, yatırımları ve ilgiyi Yalova’mıza çekecek çabalar ve girişimler için halkımızın tam desteğini istiyoruz” dedi. Ziyaretler sonrasında AK Parti Merkez ilçe binasında kurulan Kızılay standında topluca kan bağışında bulunuldu.