AK Parti Tanıtım ve Medya Birimi Bölge Toplanısı’nın iki günlük programına, 9 ilden toplam on sekiz kişi katılarak, tanıtım ve medya üzerine istişarelerde bulunuldu. Yalova Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen programa, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı Neslihan Cenk ve MKYK üyeleri katıldı.

Programa, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Milletvekili Temel Coşkun ve il yöneticileri katıldı. Açılış konuşmasını AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Tolga Temel yaptı.

Sonrasında, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan toplantıda yaptığı konuşmada; “Siyasette dört büyük güç vardır. Bunların dördüncüsü tanıtım ve medya iken şimdi birinci güç olarak gözüküyor. Tanıtım ve Medya siyasette en etkin güçtür. Bunları en iyi şekilde gerçekleştiren ve görevi düzgün yapanlar da gençler oluyor. Genel Başkanımız ve Başbakanımızın gençlere güvenmesinden görüyoruz. Bizler de, gençlere güveniyor ve onlara işlerimizi memleketimizi emanet ediyoruz. Biliyoruz ki gelecek gençlerin ellerinde oluşacaktır.”  Şeklinde düşüncelerini konuk partililerle paylaştı.

Program protokol konuşmalarının ardından, eğitim semineriyle ile devam etti.