Tanıtım toplantısına, Demokrat Parti Yalova 1. Sıra Belediye Meclis Adayı Ahmet Özsümer, Yalova Belediye Başkan Adayı Rıdvan Acar, parti il yöneticileri, belediye meclis adayları katıldı.

  Tanıtım toplantısında konuşan Demokrat Parti Taşköprü Belediye Başkan Adayı İsmail Arslan, ‘Çok değerli il başkanım, belediye başkan adayım, il yöneticilerimiz, belde başkanım, belde yöneticilerimiz, belediye meclis üyesi arkadaşlarım, Taşköprülü abilerim, ablalarım, kardeşlerim, meclis üyesi ve proje tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz.

  Hepinizin bildiği gibi CHP ve İYİ partiden aday adayı oldum. Adaylığım kabul olmadı, önüme birçok engeller koyuldu, haksızlığa uğradım, mağdur edildim. Hiçbir zaman üzülmedim, karamsarlığa düşmedim, diz çökmedim. Bu dik duruşumun sebebi Taşköprü’ye olan hizmet aşkımdandır. Bir insanda inanç, sabır, mücadele ve azim oldukça aşamayacağı zorluk yoktur, biz bu gücü sizlerden aldık.

  Başından beri bize destek veren, dualarını esirgemeyen, her girmiş olduğumuz evde kalplerinde bizlere yer veren herkese teşekkür ediyorum.

  Ayrıca bu güzel gecede bu salonu dolduran çok kıymetli Taşköprülü hemşerilerime teşekkür ederim.

  Yaşamış olduğumuz olumsuzluklara rağmen, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım, ayrıca bu kutsal görevi bana layık gören Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a ve Yalova il yöneticilerimize bana güvendiklerinden dolayı teşekkür ederim.

  Belediye yönetimine yabancı değilim, 5 yıldır belediye meclisinde görev yapmaktayım. Bu zaman içerisinde Daim Encümenlik İmar Komisyon Üyeliği Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde bulundum.

  31 Mart’ta Bana Taşköprü Belediye Başkanlığı görevini layık görürseniz sizleri mahcup etmeyeceğim, boyunlarınızı büktürmeyeceğim. Kendime ve ekibime güveniyorum, CHP’li, MHP’li, İYİ Partili, AK Partili ve tüm siyasi görüşteki kardeşlerimin oylarına talibim, biz bu oyları alacağız, ayırmadan, ayrıştırmadan, hak için adalet için hizmet edeceğime sizlere söz veriyorum.

  Her taşını tek tek bildiğim, doğduğum, büyüdüğüm ve aşık olduğum, evladı olmaktan gurur duyduğum beldeme hizmet etmek istiyorum. Makamın gücüne aldanmayan, sorunlarla duyarlı olan, çözüm arayan, vatandaşın yanında olan, herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum.

Aklınıza şöyle bir soru gelebilir, belediyenin bunları yapabilecek gücü var mıdır? Diye. Taşköprü Belediyesi hükümetten maddi yardım almadan kendisine yeten bir belediyedir. İller Bankası’nın katkı payı ve kira gelirleri ile personel giderlerini karşılamaktadır. Diğer gelirlerimizi yatırımda kullanarak projelerimizi hayata geçirip sizlere sunacağız. Unutmayın ki yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik, vermeyeceğiz. Ayırmadan, ayrıştırmadan, herkes için hizmet diyoruz, yürek bizde, oylar sizde, evet mührünü bas kırata kırat, şahlansın Taşköprü kazansın’ dedi.

 Konuşmaların ardından Taşköprü Belediye Meclis Adayları; Ahmet Hocaoğlu (Kontenjan) Ümit Korkmaz, Celal Karabulut, Mustafa Bak, Hüseyin Turgut, Mustafa Avunç, Gülizar Koçyiğit, Savaş Dereli ve Bülent Akgül’ü bir bir sahneye davet eden Demokrat Parti Taşköprü Belediye Başkan Adayı İsmail Arslan, başkan seçilmesi durumunda yapılacak projeler hakkında; Altınkum yolu asfalt yol çalışması, Balıkçı Barınağı, Altınkum Halk Plajı, Karaman Kent Bayanlar Plajı, Karaman Kent Piknik Alanı, Karaman Halk Plajı, Elma Kent yol, Başak Sitesi, Bayraktepe, Cumhuriyet Meydanı, Muhtarlık Binası, Kapalı Pazaryeri, Cadde ve Sokak Aydınlatmaları, Gençlik Merkezi, Çok Amaçlı Tesisi, Kır Düğünü Salonu, Piknik Alanı yapılacağını Başkan Adayı İsmail Arslan sözünü verdi.