Düzenlenen organizasyona Hurriyet Mahallesi Muhtarı ve AK Parti Koru Belediye Başkan Adayı Ersoy Baday, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve birçok Koru Beldesi vatandaşları katılım sağladı.

  Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Hurriyet Mahallesi Muhtarı ve AK Parti Koru Belediye Başkan Adayı Ersoy Baday, ’Ben ve ekip arkadaşlarım bu işe gönlümüzü koyduk, bize düşen görev Hz. Peygamberimizin kadına verdiği değeri örnek alıp yaşantımızda uygulayıp vurgulamaktır. Kadınlar hayatın her konumunda aktif olması yönünde söz sahibi olması gerektiğini düşünüyorum. Çıktığımız bu hizmet yolunda dört tane birbirinden değerli kadın arkadaşlarımız bizlere eşlik ediyor. 31 Mart akşamı İnşallah 1. parti olarak sandıklardan biz çıkacağız. Böyle birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bizleri kimse yıkamaz’ dedi.

Baday ‘Hizmette sınır tanımayacağız’

‘Seçimleri kazandığımızda iyi ki sizi seçmişiz dedirterek hizmette sınır tanımayacağız. Sizinle seçimden seçime değil, 5 senede bir değil, malzeme vererek değil, her gün yanınızda olacağız. Kapımız sizlere her zaman açık olacak ve gelip istediğiniz zaman kapımızı çalabileceksiniz. Koruköy’de yapılmayan ne varsa yapacağız, inanın bana’’ ifadelerini kullandı.

Baday ‘Soruyorum size koru için ne yapıldı’

  Geçenlerde Kamil Yaman’ın açıklamasını dinledik, diyor ki ‘Biz Koru için her şeyi yaptık ve yapabilecek bir şey kalmadı bundan sonra gezeceğiz’, Allah aşkına bu Koruköy’e ne yapıldı? Arıtma yok, lavabolarımıza su temiz akmıyor, yollar hayvanlarla dolu. Sokak köpekleri insanları yiyecek açlıktan. Soruyorum size, ne yapıldı? Artık bir şeylerin yapılmasının vakti geldi. Ben ve ekip arkadaşlarım, taşın altına elimizi koyduk. Sizler de çocuklarınızla, eşlerinizle, akrabalarınızla taşın altına elinizi koyarsanız olacak, az kaldı. Koru hizmete kavuşacak, güzel günler bizimdir’ şeklinde konuştu.

Yaklaşık 500 kadının katıldığı kahvaltıda, Siporum Tesisleri her zaman ki gibi ev sahipliklerini mükemmel şekilde yaptılar.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran