Yalova Güç Birliği Derneği Başkanı İlhami Başkan ve Gürer Maden Nakliyat Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Gürer, Merkez İşkembe Salonu'nda ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında  AK Parti İl Başkanlığı için adaylıklarını resmen açıkladılar.

Gürer, İl başkanlığı adaylığı için yaptığı açıklamasında; "İlhami Başkan benim çocukluk arkadaşım. Bizler Yalova'da esnafız iş adamıyız. Bu gün Yalova'da bundan sonra ben değil biz varız prensibiyle güç birliği yaprak büyük  Yalova için koyduğumuz hedefleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Yalova'daki seçimlerde AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın yüzünü güldürmek için yola çıktıklarını belirten İlhami Başkan ise açıklamasında;

AK Parti'nin Türkiye'de gerçekleştirdiği yatırım projeleri ile halkımız hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşmaktadır. Marmaray, hızlı trenler, şehirlerimize havaalanları, metrolar, tersaneler, limanlar, yeni teknolojik gelişmeler, şehir hastaneleri projeleri.

Yapılan hizmet projeleri ile hepimiz gurur duyduk, onur duyduk. Bu projelerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese minnet duymaktayız.

AK Parti teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana üyesi olduğum, mensubu olduğum AK Partimizin her kademesinde görev yaptım.Her kademesindeki bu görevlerde hep halka nasıl hizmet verebilirizi, nasıl faydalı olabilirizi düşündüm.  Halka hizmet hakka hizmettir şiarıyla hareket ettim.

Yalova'da ise AK Parti teşkilatımızı daha güçlü, daha etkin, daha dinamik, daha çözüm odaklı, daha kaliteli hizmetler nasıl verebilirizi düşünüyoruz!

Yeni Yalova AK Partide; projeci, vizyon sahibi ve Yalova'da katma değeri yüksek projeler geliştiren kadroları biran önce oluşturma ihtiyacı bulunmaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Yalova'daki ve Türkiye'deki seçimlerde yüzünü güldürmek üzere yola çıktık.

Ben hayatım boyunca yurt içinde ve yurt dışındaki vizyon projelere imza attım. 20 ülkedeki iş adamları ve devlet adamları ile önemli projeleri gerçekleştirdim. bu bilgi birikimi ve tecrübelerimi yalova ak parti'nin yeni vizyonu ile hizmet projelerine dönüştürmek istiyorum.

Yalova'da değişim ve dönüşüm projelerini gerçekleştirmek üzere Yalova AK Parti İl Başkanlığına aday olmaktayım.İl başkanlığına aday olmam için; seçilmiş ve atanmış her kesimin yoğun talep ve ısrarı üzerine karar verdim.

Sevgili arkadaşlar; Yalova'da yeni projelerle yeni vizyon oluşturacağız. Bunları gerçekleştirmek için en başta birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Amacımız; En güzel şekilde Yalova'mıza hizmet etmek ve Yalova'daki halkımıza fayda sağlamaktır. Nihayet; Cumhurbaşkanımızın Yalova'da artık yüzünü güldüreceğiz." İfadelerini kullandı.