Başkan Salman mesajında, “Çınar ağacının dalları gibi ailesine kol kanat olan, koruyan, kollayan tüm babaların ve baba adaylarının, babalar gününü kutluyorum” diyerek şunları dile getirdi;

“Hepimizin rol modeli, ilk kahramanı, yol göstericisi olan babalarımız bizlerin daima koruyucusu ve güvencesi olmuştur. Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında yanımızda olan, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, çocukları için iyi bir gelecek hazırlamaya gayret eden babalarımız, ailenin temel direğidir.

Toplumun en küçük yapı taşı olan ailemizin, huzur ve mutluluğu için emek harcayan, aile içerisinde üstlenmiş olduğu sorumluluğu hayatın her şartında yerine getiren babalarımıza sevgi ve saygımızda asla kusur etmemeli, aile olmanın ve ailemizi ayakta tutan babalarımızın değerini bilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ailesi için maddi ve manevi tüm imkânları sonuna kadar kullanan, yaşam tecrübesiyle bizlere her daim yol gösteren, başta değerli babam olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür temenni ederim.