AK Parti Altınova Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti Altınova SKM İrtibat Bürosu’nda buluşan partililer, seçim çalışmalarına yönelik caddelerde ev ev gezerek çay buluşmalarına vatandaşları davet ediyor.

  Akşam Çayı Buluşması Programına; AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı ve AK Parti Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti SKM Başkanı Metin Tok, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin, İlçe Teşkilatı ve SKM yöneticileri, mevcut belediye ve il genel meclis üyeleri ile belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile partililer katıldı.  

  Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Partililer, seçim çalışmalarına sokak sokak devam ediyor. Vatandaşlar tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan AK Partililer, bu ziyaretlerde sohbetler edip, halkın taleplerini de dinliyor. Başkan Oral, Cumhuriyet Mahallesi 25. Sokakta vatandaşlarla ‘Akşam Çayı Buluşmaları’nda bir araya geldi.