Programa Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Çınarcık Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Nedim Güler, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Genel Başkanı Nur Koçak, Yalova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, Meclis Üyesi Adayları, Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Genel Başkanı Nur Koçak’ın açılış konuşması ile Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel konuşmalarının ardından Yalova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, destekçilerinin huzuruna çıktı. 

Salman yaptığı konuşmada, ’Değerli Grup Başkan Vekilim, İYİ Parti’nin çok değerli Genel Başkan Yardımcısı, değerli il başkanım ve protokolün çok değerli temsilcileri, kıymetli basın mensupları ve canım Yalovalılılar, hepiniz hoş geldiniz. Sizleri çok bekletmeyip konuşmamı kısa tutacağım. Cumhuriyet Halk Parti Yalova Belediye Meclis Üyesi Adaylarını sizlere taktim edeceğim.

Sabah 11:00 civarı Hastaneden çıktım ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel’i otelinden aldım. Yine burada karşınızdayım. Biliyorum beni çok özlediniz. Ben de sizleri çok özledim. İlk belediye başkanı seçildiğim zaman, bir abim belediye başkanlığının çok zor olduğunu söylemişti. Ama biz Yalova Halkıyla beraber bu zorlukların üstesinden gelmeyi başardık. Burası bir Atatürk kenti ve bizler de Atamızın emanetine her zaman sahip çıkacağız’ ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Yalova Belediye Meclis Adaylarını isim-soyadlarını tek tek okuyarak sahneye davet eden Salman ilk olarak kontenjanlardan başladı.

Mehmet Z. Bingöl(kontenjan), Ünlem Üstel(kontenjan), Alemdar Coşkun(kontenjan), Cevdet Bekler, Halit Güleç, Gülsen Büker, Yavuz Bingöl, Safar Keskin, Erol Abacı, Adil Ürekli, Meryem Ataç, Cem İnci, Muhammet Aydın, Erol Duman, Burçin Tangürek, Turgut Memiş, Zekiye Tanıl, Mihriye Topçular, Sabri Sanır, Ertan Kandilli, Erdem Doğancı, Esra Ceylan, Gülfere Kır, Fatih Elönü, Ergül Dağcı, Cihan Yıldırım, Hüseyin Özbakır, Şenol Oğur, Neziha Kut, Recep Adıgüzel, Yalova Belediye Meclis Üyeleri olarak kamuoyuna tanıtıldı.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran