Tek aday olarak girdiği kongrede, Cihan İsmet Yıldırım katılım gösteren tüm genç delegelerin oylarını alarak 2 yıl için,Merkez İlçe Gençlik Kolları başkanı oldu.

Merkez İlçe Gençlik Kolları Kongresine, İl Sekreteri Bahar Doğan, İl Yöneticileri,Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez, eski Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, İl kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Doğancı, eski Merkez İlçe Gençlik Kolu Başkanı Oğuzhan Çabuk ve gençlik kolları üyelerimiz katıldı.

Eski Başkan Oğuzhan Çabuk'un kısa açış konuşması, aygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla  başlayan kongre, Divan Başkanlığına oy birliği ile İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Doğancı seçildi.

Doğancı yaptığı konuşmasında, "Ülkemiz çok zor dönemlerden geçiyor. En fazla ezilen kim oluyor derseniz, düşünmeden gençler diyebiliriz. Bu yüzden biz gençlerin güçlü olmasının yolu örgütlü olmaktan geçiyor. Kimse bize altın tepsi içinde geleceğimizi sunmuyor arkadaşlar. Bu geleceği bizler istediğimiz şekilde, çağın normlarına uygun biçimlendirmek zorundayız. Bunun için sizlerden istediğim tek şey bir arkadaşınızı partimize kazandırmak olmalıdır. Üye yapamazsanız da, görüşlerini genişletmen izdir. Bunu yapabileceğinize inanıyorum. Eski yönetici arkadaşlarımıza, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek başkan ve yönetimine de başarılar diliyorum" dedi.

Konuşma sonrasında tek liste ile girilen seçim sonucunda, Cihan İsmet Yıldırım ve ekibi Merkez İlçe Gençlik Kolları yeni başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Merkez İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliklerine ise, Yiğit Aydın, Muhammed Rohan Aygün, Okan Bal, Kübra Gizem Demirtaş Özen,Yusuf Kenan Doğan, Ömercan Güral, Ozan İlhan, Emre Kantar, Erkan Kapitan, Sena Kayalı, Ezgi Kılıç, Onur Özkan, Doğukan Tekin, Denizcan Yılmaz seçildi. Haber: Samet Berat Biçup