İl Genel Meclis Üyesi Bahar Doğan yaptığı yazılı açıklamada, ‘Yalova İl Genel Meclis Üyesi olmam için bana oy ve destek vererek, 2 dönem Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyesi olmamı sağlayan, 1. çıkaran Taşköprü Beldesi, Gacık Köyü, Laledere Köyü, Çukurköy, Dereköy ve Denizçalı köylerinde yaşayan değerli hemşerilerim ile Kabaklı köyü, Burhaniye Köyü, Kılıç Köyü ve tüm Çiftlikköy İlçemizde desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür eder, sonsuz şükranlarımı sunarım.

  ‘Mahkeme kadıya mülk değil’ diye bir söz var. Görev yaptığımız yer ve makamlar bizim olmuyor. Her görevin bir sonu var. Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyeliği görevim de buraya kadarmış. Oy veren vermeyen tüm hemşerilerimi, Çiftlikköy’ü ve Yalova’mızı çok seviyorum. Görevli olsam da olmasam da her zaman emrinizdeyim’ açıklamasını yaptı.

Bahar, “Zamanımı, halkımın verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya harcadım”

   Bahar açıklamasını şu sözlerle sürdürdü, 2 dönem Yalova’ya, Çiftlikköy ilçesinden İl Genel Meclis Üyesi, temsilciniz sözcünüz seçildim. Sizlerin bana verdiğiniz görevleri tüm bilgimi, görgümü ve yüreğimi ortaya koyarak en adil, en dürüst, en açık ve şeffaf şekilde yaptım. Kamu ve sizler adına harcadığım ve imza attığım her kuruşta, her kararda alnım açık, başım diktir’ şeklinde konuştu.

Bahar, “Sizler adına verdiğim belli başlı mücadeleler”

  Bahar Doğan açıklamasının son bölümünde, ‘Hazine arazilerinin yok pahasına satılmasına, Sultaniye Mahallesi’nde 200 dönüm bir alan kazandırılması başta olmak üzere, Kömür yakıtlı termik santral, kimyasal depolama tesisleri, tank çiftliği, gemi sanayi vs. gibi çevre ve insan sağlına zararlı tesislerin Çiftlikköy’de olmaması için canla başla mücadele ettim, birçoğunu engelledim.

  Yalova’da Şehir Hastanesi’nin yapılacağı Jandarma Alay Komutanlığı yanındaki 300 dönün arazinin satışını önerge vererek engelledim.

  Kırsal alanda ekonomik kalkınmayı sağlamak için, bütçe ayrılmasına, göletler yapılmasına ve projeler üretilmesine çok ciddi katkılar sağladım.

  Modern ve teknik tarım uygulamalarına öncülük ettim. Yalova, ilçeymen kivi üretim çiftliği kuran ilk kişiyim. Bu bağlamda Yalova’nın kivi meyvesi üretiminin merkezi haline gelmesinde önemli katkılarım oldu. Köylerimizde yol, su, kanalizasyon vs. hizmetlerin verilmesinin takipçisi oldum’ dedi.

Haber: Erden Sibel Türk