CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca; “Adaylığımın kesinleştiği günden bu güne kadar ekibimle beraber hızla yol kat ediyoruz. Sağlığımızdan, özel yaşantımızdan, uykumuzdan ve bunun gibi birçok şeyden fedakarlık ederek, birbirimize destek olup kenetlenerek başaracağımıza olan inancımızla sokaklarda, parklarda, kahvelerde tek tek kapı çalarak girdiğimiz kahvelerde insanlarla buluşarak onlarla gönül bağı kurmaya çalışıyoruz. Bu süreçte çok yol kat ettik. Hiç beklemediğimiz, ummadığımız kesimlerden en çok da kadınlardan destek alarak bir kartopu gibi gittikçe büyüyoruz.

   Yaşamış olduğum ilçem Altınova 15 yıldır aynı yönetimin mental yorgunluğunu yaşamış, heyecanını yitirmiş, Altınova insanına değer katacak bir yönetim anlayışından uzaklaşmış, vizyonu dar ve insana odaklı olmayan bir yönetimin elindedir.

  Altınova ihracat rekorları kıran, sanayisiyle Türkiye’nin göz bebeği olan bir ilçemizdir ve bu sanayinin içinden çıkmış biri olarak artık ilçemiz bir beş yıl daha aynı yönetime bırakılamaz.     

  Altınova’yı gerek sanayisiyle gerek tarımıyla Türkiye’de bir marka yapmak amacıyla çıktığımız bu yolda tüm kalbimle inanıyorum ki biz başaracağız. Bu vesileyle tüm aday olan arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter