Alpaslan Gökdağ, Altınova AK Parti ilçe binasında Subaşı Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu yaptı.

   Alpaslan Gökdağ AK Parti Altınova İlçe Başkanlığına yaptığı müracaatın ardından gazetemize yaptığı açıklamada; “AK Parti’nin kurucu üyelerinden birisiyim. Yaklaşık 5 yıl civarı Subaşı Belde Başkanlığı yaptım. Geçmiş dönemde aday adaylığına müracaatımızı vermiştik. Nasip oldu bu sene de tekrar müracaat ettik.

   Subaşı için hayallerimiz var. Yıllardır beklediğim hizmetleri alamadık. Geçmişte CHP’nin kalesi olan bir belde de yaşıyorduk. Bundan sonrası için halkımızın taleplerini biliyoruz. Gecemiz gündüzümüz orada geçiyor. Şu an görevde olan belediye başkanı arkadaşımız partimizden zaten. O da iyi bir arkadaşımız, ilk dönemi; fakat çatıştığımız alanlar oldu. Hizmet konusu, vatandaşlarımız ile alakalı, kişisel ilişkilerden kaynaklı sorunlardan ve sıkıntılar oldu. Biz de dedik ki, partimize sadakat gösteren herkesle birlikte yürüyeceğiz. Subaşı’na ileri derece bir hizmeti nasıl getirebiliriz buna bakacağız.

   Subaşı Belediye Başkan Aday Adaylarında biri çok ismin geçmesi Subaşı Beldesi için renkliliktir. Beldenin, kozmopolit bir yapıdan kaynaklanıyor olmasıdır.

  Altınova ilçesine Teranelerin gelmesinden sonra, yerleşik nüfusa henüz geçilemedi. Özellikle konutlar bölgesinde. Bunun yansımaları oluyor tabii.

Aday adaylık başvurusunda bulunan, güvendiğimiz sevdiğimiz arkadaşlarımız var. Birlikte el ele devam davamız için varız. Aday adaylığı çokluğunu bir zenginlik olarak değerlendiriyorum, demokrasinin de bir gereği budur” şeklinde konuştu.

Haber/Fotoğraf: YasemenYeter