Organizasyona Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Nedim Güler, Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve birçok Çiftlikköy’lü vatandaş katılım sağladı.

  ’8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun, hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz’’ diyerek davetlilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Nedim Güler, ’Biz her zaman kadromuzu kadınlarla ve gençlerle şekillendireceğiz dedik ve öyle yapmaya devam ediyoruz. Sizler bir gün değil, her gün bizler için özelsiniz’ ifadelerini kullandı.

Güler ’Çiftlikköy’de ayrımcılığı artık kaldıracağız’

  ’O bendendir, öbürü benden değildir ayrımı yapmayacağız. Siteler Mahallesi’ne hizmet edeyim Sahil Mahallesi’ne etmeyeyim gibi şeyler bizde yok. Bir taraf bana oy verdi orası benim için iyidir diğer taraf vermedi orayı geçeyim diye bir şey de yok. Bizler Sahil Mahallesi’ne ne yapıyorsak Çiftlik Mahallesi’ne de onu yapacağız. Çiftlikköy’de ayrımcılığı artık kaldırıyoruz, artık Çiftlikköy bir bütün olacaktır’’ ifadelerine yer verdi.

Güler ‘İttifak masa başında yapılmaz’

  ’Halen kapı kapı dolaşarak yalan söylüyorlar. Ben ilk günde aynı şeyi söyledim, şimdi de aynı şeyi söylüyorum, İttifak masa başında yapılmaz, İttifak otel lobilerinde yapılmaz, ben İttifakı Çiftlikköy’de kadınlarla, gençlerle, Lazlarla, Çerkezlerle, Karaçaylarla, Kürtlerle, Dağıstanlılarla yapıyorum. Ben İttifakı, Çiftlikköy’de yaşayan 81 vilayetten insanlarla yapıyorum. İttifak masa başında olmaz hodri meydan’ dedi.

Güler ‘Çiftlikköy kimsenin tapulu malı değildir’

  ’Çiftlikköy Belediye Başkanlığı tecrübe ister, o daha genç diyor’ benim için. Benimle ilgili toplu iğne ucu kadar olumsuz bir şey bulamadığından ne diyeceğini bilmiyor. Ona buradan sesleniyorum, ‘Sen ilk aday olduğunda, 1994 yılıydı ve 37 yaşındaydın ve ben aday olduğumda 39 yaşımdaydım, sen aday olabiliyorsun da ben mi olamıyorum.’ Çiftlikköy kimsenin tapulu malı değildir, Çiftlikköy burada yaşayan insanların malıdır ve biz Çiftlikköy’ün güzel insanlarına ayrıştırma yapmadan, şeffaf bir yönetim kazandıracağız. Bunu yaparken de güzel bir ekip oluşturduk’ ifadelerini kullandı.

Güler ‘Kapılarımız Çiftlikköy halkına sonuna kadar açık olacak’

  ’Ben yapabileceğim şeyleri vaat ediyorum, onlar gibi yalanlar söylemiyorum ve şundan da emin olun o belediye başkanlık makamının kapısı Çiftlikköy’de yaşayan 40 bin kişinin hepsine açık olacak. İsteyen herkes gelip bizlerle görüşebilecek, isteyen telefonla Whatsapp hattımızdan bizlere ulaşabilecek, Facebook’tan ulaşabilecek, İnstagram’dan ulaşabilecek, Nedim Güler ve ekibi, kapılarını Çiftlikköy’de yaşayan 40 bin kişiye sonuna kadar açacak sözüm sözdür ve verdiğim sözler sıfır bütçelidir’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Nedim Güler konuşmasının ardından, Çiftlikköy Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Adaylarını sahneye davet etti. Tek tek sahneye davet ettiği adayları kutlayan Güler, toplu çekilen fotoğrafın ardından sahneyi değerli sanatçı Hakhan’a bıraktı.

Gönüllerince eğlenen kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yapılan etminlik ile doyasıya eğlendiler.

Haber: Oğuzhan Erduran