Yaşar Demirel, tek aday

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel’in 2 yıllık görev süresinin tamamlanmasının ardından yeni seçim yapıldı. AK Parti grubu tarafından tek aday gösterilen Yaşar Demirel, CHP’den aday çıkmayınca İl Genel Meclisi Başkanlık seçimin de tek aday olarak seçime girdi. İl Genel Meclis üyelerinin tamamının oyunu alan Yaşar Demirel, 17 oyla güven tazelemiş oldu.  Yeniden Yalova İl Genel Meclis Başkanı seçilen Yaşar Demirel, bütün İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti.

Demirel,” Ben genellikle her konuşmamda biz bir ekibiz diyorum. Aynı şekilde aynı ekip olarak devam edeceğiz. Partimizden birkaç tane arkadaşımız aday adayıydı gerek parti yönetim kurulumuz gerekse de partimizin grup toplantısında arkadaşlar beni tercih ettiler. Aday adayı olan arkadaşlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Demirel’in konuşmasının ardından gündemin ikinci maddesi olan İl Genel Meclis Başkan vekillerinin seçimi yapıldı. Yine bu seçimde de birer aday çıktı. İl Genel Meclisi Birinci Başkan Vekili İbrahim Akkaya, İl Genel Meclisi İkinci Başkan Vekili Muharrem Soyer seçildi. İl Genel Meclisi Kâtipliğine İbrahim Dönertaş ve Ali Çorbacı yapılan seçimle seçildi.

 

HABER-FOTO: BARIŞ GÜR