Toplantı’da; en başından beri adaylarının olacağını dile getirdiklerini ve bu doğrultudan vazgeçmediklerini dile getiren İyi Parti Yönetimi, toplantıyı İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile açtı.

Başkan Çam, “Kimse bizden gelmeyen sözlere kanmasın”

Açılış konuşmasını yapmak üzere mikrofonu alan İyi Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam, herkesi selamladıktan sonra, “Biz teşkilatımız ile birlikte her zaman şunu söyledik; Biz İyi Parti olarak yola çıkacağız, İyi Parti olarak hazırlanacağız ve İyi Parti olarak adaylarımızı açıklayacağız. Basın mensuplarının huzurunda daha önce söylediğimi İl Başkanı olarak tekrar söylüyorum. Biz İyi Parti olarak Yalova’da adaylarımızı açıklayacağız. 4 adayımızı da birazdan açıklayacağız. Kimse başka söylenene kanmasın, inanmasın” diye konuştu.

4 Belde’de Belediye Başkan Adayları açıklandı

İyi Parti’nin 4 Belde’de Belediye Başkan Adayları; Taşköprü’de İsmail Arslan, Kaytazdere’de Hasan Özgüneş, Subaşı’nda İbrahim Taş ve Tavşanlı’da Sibel Gençtürk oldu. Adaylar kısaca kendilerini tanıtırken, İyi Parti Belediyeciliği’ni beldelerine kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Sürpriz gelişme!

Toplantıda bir de sürpriz gelişme yaşandı. DSP Altınova İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Metin Çınar, İyi Parti’ye üye oldu. İyi Parti felsefesine inanan herkese kapılarının açık olduğunu belirten Çam, hayırlı olması dilekleri ile Çınar’a üyelik rozetini taktı.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Öztürk