İYİ Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam, İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, İYİ Parti geçen dönem İl Başkanı Ünlem Üstel, İYİ Parti İl ve ilçe teşkilatlarıyla beraber partiye gönül verenler katılım sağladı. 

  Belediye başkanı, belediye meclis ve il genel meclis tanıtım ve Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katılım gösteren partililere teşekkür ederek konuşmasını yapan İYİ Parti Termal İlçe Başkanı Muhammet Sevinç, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Çam, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Begüm Akın ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, yaptıkları konuşmalarının ardındın söz alan İYİ Parti Termal Belediye Başkan Adayı İbrahim Taner, iş tecrübesi başta olmak üzere, siyasi deneyimlerini, Termal ilçesi için yapmayı arzuladıkları hizmetleri ve adaylık sürecinde kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi. 

   İlk olarak, ‘Termal’de, İbrahim Taner ve ekibi kazanmayacak, sevgi, barış, demokrasi, bilgi, deneyim, hak, hukuk ve adalet de kucaklaşacağımız Termal kazanacak’ diyerek sözlerine başlayan İYİ Parti Termal Belediye Başkanı İbrahim Taner, ‘Sayın milletvekilim, sayın il başkanım, sayın belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, il genel meclisi aday arkadaşlarım, Termal halkı, kıymetli arkadaşlarım ve çok kıymetli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz.

Termal de yoksul, mutsuz insanlarımız kalmayacak, gençlerle başlatacağımız seferberlik sonucu, ilçemizin gerçek bir turizm merkezi, özlenen aranan bir Termal yapacağız. Bu vesileyle yepyeni modern bir Termal yaratmak için ana hedeflerimizi ve temel ilkelerini sizlere arz ediyorum’ dedi.

Taner, ‘Termal de turizm sezonu 12 aya çıkacak, jeotermal kaynak sularını disiplin altına alacağız, trafik-ulaşım-otopark sorunlarının üstesinden geleceğiz. Sosyal-kültürel belediyeciliğin yanında, kurumsal belediyeciliği oluşturmak, eğitim ve sağlık hizmetleri sunacağız. Gençlerimizin ve kadınlarımızın ekonomik geleceğini sağlayacağız. Çevre, doğa, şehircilik ilkelerine uyup, şeffaf ve hesap verebilir bir belediye olacağız. Bunları nasıl ve kimlerle mi gerçekleştireceğiz?

İşte yeni ekibimiz ve kadromuz bu oluşumun mühendislerinden duayenlerinden; Kontenjan üyemiz Murat Akan, bu oluşumun mimarlarından hanım ve bir kardeşimiz Bircan Azim. Belediye Meclis Adayımız Ayşegül Özinan. Pırıl pırıl bey fendi bir kardeşimiz Belediye Meclis Adayımız Emre Pirinç. Sessiz, sakin ama onurlu ve gururlu kardeşimiz Belediye Meclis Adayımız Güven Acar. Tecrübeli ve deneyimli siyasetçi ve turizm işletmeci kardeşimiz Belediye Meclis Adayımız Ertan Gak. Kültürlü, deneyimli siyasetçi ve turizm işletmecisi kardeşimiz Belediye Meclis Adayımız Ahmet Görür. İlçemizin sevilen simalarından ve esnaflarından Belediye Meclis Adayımız Gürol Kaş. Vizyonuyla ve çok geniş ufkuyla, kibar ve asil kardeşimiz Serap Kavlakoğlu. Genç jenerasyonu temsilen yakışıklı kardeşimiz Belediye Meclis Adayımız Volkan Bahar. Genç jenerasyonu temsil edecek Belediye Meclis Adayımız Aykut Günay.

Termal İl Genel Meclis adaylarımız ise, gençlerimizin idolü olmuş, sevilen, sözü dinlenen, çalışkan, azimli bir turizmci kardeşimiz Hüseyin Asfalt. Pınar Mahallesinin sevilen, sayılan, ağırbaşlı ve olgun bir kardeşimiz Sedat Çok. Ben İbrahim Taner olarak, her birine, ayrı ayrı kefilim.

Termal Belediye Başkan Adayınız İbrahim Taner hani doymadı, yılmadı diyenler var ya. İyi dinlesinler beni. Ben bu koltuklara 40 yıldır oturuyorum. Koltuk hırsım ve hevesim yok. Ama çok büyük bir hırsım var. Oda, ‘Biz İbrahim Taner'i 20 yıl önce neden Termal Belediye Başkanı olarak seçmedik, vah bizim kafamıza’ dedirtmek, parmaklarınızı ısırtmak için adayım. Bunu ekibimle birlikte yapacağım. Hizmetleri gerçekleştirecek ve rahat öleceğim. Vakit tamamdır, zamanı gelmiştir. Martın sonu bahardır, güneşli günlerimiz yakındır.

Bugün seçim irtibat büromuzun kapılarını açacağız Allah’ın izniyle.  31 Mart akşamı zafer konuşmamızı, Seçim İrtibat balkonundan yapacak, 1 Nisan'da da Termal Belediye başkanlığı kapılarını hep birlikte açacağız.

Termal de 1 Nisan şakası değil, 1 Nisan gerçeği yaşayacağız. Bu tarihten sonra söz, karar ve yetki Termal halkının olacak. Sizlerin destekleri, bizlerinde bilgi ve deneyimleriyle Termal ilçesi için birleştirip, dilediğinizde altından kalkamayacağımız hiçbir sorun kalmayacak.

Projelerimizi uygulamaya geçirdiğimiz an çehresi değişmiş, tarihi ve kültürel dokusu ile bütünleşmiş, manevi huzur ve görsel zenginlik ile dolu, ekonomik kazançları altında muhteşem bir Termal ilçesi oluşturacağız. Bizler Termal’i, Termal de siz değerli dostlarımız ve gençlerimizi kurtaracak.

Sizlerden yetki istiyorum. İYİ Parti ambleminin altındaki daireye basacağınız evet mührü, sizi tüm sıkıntılardan kurtaracak. Yolumuz açık, güneşli günleriniz bol olsun’ şeklinde konuştu.

Son olarak, İYİ Parti Seçim İrtibat Bürosu’nun açılması program sonlandı.