İYİ Parti Yalova eski İl Başkanı Mehmet Çam’ın, Genel Merkez ile yaklaşım ve felsefe farklılığı nedeniyle, yönetim kurulu olarak görevlerinden istifa ettiklerini açıklamasının ardından geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı görevine Erol Tatar getirildi.

  İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı görevine atanan Erol Tatar kısa sürede İl Yönetimini oluşturdu. Önemli isimleri kadrosuna katan İYİ Parti’nin yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Celal Yılmaz (İl Sekreteri), Ahmet Kaplan (1. Başkan Yardımcısı), Mustafa Çınar (2. Başkan Yardımcısı), Erdoğan Yıldız (3. Başkan Yardımcısı), Ajda Sayınberk (Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Talip Bayburtlu (Teşkilat İşlerinden Sorumlu İL Başkan Yardımcısı), Osman Barış Ertekin (Seçim İşleri, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı), Süleyman İlhan (Parlamento ve Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Halim Küçüküstel (Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Hasan Kolcu (Parti İçi Eğitim, Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Rahim Aydın (Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Nuri Yılmaz (Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Metin Dağ (Strateji, İletişim, Propaganda, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Recep Kırışgil (Bilim, Sanayi ve Teknolojiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Halit Okan (Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Nazlı Yaşar, Ersin Akyüz, Duygu Aymaz, Hayrettin Yılmaz, Cengiz Zenginler, Turgut Yüksel, Şerafettin Us, M. Saffet Karabaş, Munise Canca ve A. Bahadır Ilgın (İl Yöneticisi) olarak görev yapacak isimler oldu.  

  Yeni yönetimin Yalova halkının sesi olacağının altını çizen İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar, ‘Partimiz yeni bir yönetimle Yalova’da yola çıktı. Halkımızın bize olan güveninin, beklentilerinin ve yüklediği misyonun farkındayız. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da halkımızın umudu olan İYİ Parti halkımızın sesi, gözü, kulağı her şeyden öte vicdanı olmayı sürdürecek’ diye konuştu.