Arboretum konusunun bu dönem belediye meclisine hiç gelmediğini orayla ilgili değişikliğin bakanlık tarafından Ankara’da yapıldığını belirten Salman, bu dönemki belediye meclisinin bu konuya müdahil olmadığını kaydetti.

 

Açıklamasının devamında Yakup Bilgin Koçal’ın kendisinin kirli ilişkilerine engel olduğunu iddiasına da sert yanıt veren Salman,” Yalova kamuoyu Yakup Koçal’ın mı Vefa Salman’ın mı kirli ilişkiler içerisinde olduğunu gayet iyi bilir. Bunu söylemeye gerek yok. Arboretum ile ilgili ben belediye meclisi üyesiyken ben red kararı verdim dönüştürülmesiyle ilgili. İstanbul’da hangi müteahhit firmayla yemek yediğimi kanıtlamayan şerefsizdir” dedi.

 

“Hikaye okuyor”

 

Koçal’ın meydan konusuna kafayı taktığını belirten Salman,” Stadın orada konut mu kalacak spor alanı mı kalacak belediye meclisi karar verecek. Karar belediye meclisindedir belediye başkanında değildir. Beyefendi çok biliyordu da 99 depreminden sonra aklı neredeydi. Belediye başkanı da kendisiydi iktidar da kendi partisiydi. Zaman geçmiş hikaye okuyor. Çamur at izi kalsın mantığıyla devam ediyor. Yalova’ya da zarar vermeye devam ediyor.

“Artık bir partiye aidiyet hissetsin”

Sözlerine şöyle devam eden Salman,” Yakup Koçal, artık bir partiye aidiyet hissetsin. Hangi partili olduğunu Yalovalılar bilmiyor. Önce bir partisini belirlesin ondan sonra konuşalım” dedi.