Adalet ve Kalkınma Parti Milletvekili ve AK Parti İl Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş bundan birkaç gün önce yaptığı ilk açıklamada; “Yalova İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Fatih Şahin kardeşimize emanet ettik. Yalova AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevi Fatih Şahin’e hayırlı olsun. Rabbim mahcup etmesin” açıklamasında bulundu.

  Şubat 2016 tarihinden bu yana AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Furkan Karamercimek, görevini Fatih Şahin’e teslim etti.

  AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen devir teslim töreninde AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak da hazır bulundu.

  Devir teslim töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Karamercimek’e emeklerinden dolayı teşekkür eder, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Fatih Şahin kardeşimize görevinin hayırlı olmasını temenni ederim. Gençlere en çok önem veren partimizi her seçimden daha güçlü çıkaran bu birlik ve beraberliktir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah” dedi.

   AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Fatih Şahin ise; “AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş başta olmak üzere; İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak’a Milletvekilimiz Meliha Akyol’a ve iyi dileklerini ileten bütün dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim yüklendiğimiz bu büyük sorumluluğun gereğini yerine getirebilmeyi ve Yalova gençliğine en güzel şekilde hizmet edebilmeyi nasip etsin. Haydi bismillah' açıklamasında bulundu.

Fatih Şahin kimdir?

  Fatih Şahin, 1990 yılında Yalova’da doğdu. İlk ve Orta Öğretimini tamamladıktan sonra Yalova Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun oldu. Daha sonra Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü tamamladı.

  Yalova’da ailesiyle birlikte İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe ticaret yapmakta olan Fatih Şahin Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyesi.