Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay tarafından yapılan basın açıklamasında; Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer, Demokrat Parti merkez İlçe Başkanı İhsan Dağdeviren, Taşköprü Beldesi Belediye Başkanı İsmail Arslan, 31 Mart Mahalli Seçimlerinde Yalova Belediye Başkan Adayı Rıdvan Acar ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Küçükay, ”Siyaset yeniden şekillenecek”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay yaptığı açıklamada, ”Yaz olmasına rağmen durmuyoruz ve benim gibi pek çok yetkili arkadaşım ile beraber Türkiye'yi dolaşıyoruz, teşkilatlarımız ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu vesile ile bugün Yalova'dayız ve burada olmaktan çok mutluyuz. Arkadaşlarıma bu tatil gününde bizleri karşıladıkları için memnuniyetim, ifade ediyorum. Genel Başkanımız Sn. Gültekin Uysal'ın Yalova'ya karşı bir sempatisi bulunuyor ama sadece genel başkanımızın değil bütün Demokrat Parti'nin kalbidir Yalova. Türkiye'de en yüksek belediye başkanlığı oylarını aldığımız yerdir Yalova. İlerleyen süreçlerde bir kongre olacak ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile bu konuları en iyi şekilde değerlendirip konuşacağız. Önümüzdeki seçimlerde ise Yalova'da ki hedefimiz Taşköprü Belediyesi'nin üzerine başka belediyelerde eklemek olacak. Çiftlikköy, Yalova, Termal, Armutlu, Altınova nereyi alabiliyorsak alacağız, çalışacağız, sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Demokrat Parti ile özdeşleşen Türkiye'de bir kaç vilayet var ve bunların en başında Yalova geliyor. Bu misyon için, bu görüş için Yalova bizler için çok önemlidir. Belli bir zaman biraz ihmal etmiş olabiliriz ama son yıllarda yavaş yavaş toparlamaya başladık, bununda meyvelerini aldık.

Gayret edeceğiz, daha çok çalışacağız ve siyasette yeni gelişmeler olacak. Sonbahar ile birlikte taşlar yerinden oynayacak. Siyaset yeniden şekillenecek” diye konuştu.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran