AK Parti Altınova Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, vatandaşlarla akşam çayında buluşuyor.

  AK Parti Altınova SKM İrtibat Bürosu’nda buluşan partililer, seçim çalışmalarına yönelik caddelerde ev ev gezerek çay buluşmalarına vatandaşları davet ediyor. Vatandaşlar tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan AK Partililer, bu ziyaretlerde sohbetler edip, halkın taleplerini de dinliyor.

  Akşam Çayı Buluşma Programına özel olarak hazırlanan araçtan LED ekran aracılığıyla 15 yıllık hizmetleri vatandaşa hatırlatan Başkan Oral, yeni dönem projeleri hakkında da vatandaşlara bilgi veriyor. Başkan Oral, yeni projelerin tamamlanmasıyla Altınova’yı dünyanın tanıyacağını ifade etti.

Oral ‘Altınova parmakla gösterilecek’

  Hürriyet Mahallesi 39. Sokak’ta vatandaşlarla buluşan Başkan Oral, Altınova’da 15 yılda yapılan yatırım ve çalışmaları hatırlatarak, yeni dönem projeler hakkında bilgi verdi. Altınova’ya çok ciddi yatırımların geldiğini dile getiren Başkan Oral, “Bu yatırımlar hükümetimizle, AK Parti’yle, Sanayicimizle, halkımızla el ele vererek geldi. Şimdi önümüzde teni projeler var. 2 projemiz dünya çapında. Bu projelerin tamamlanmasıyla Altınova parmakla gösterilecek bir merkez olacak” ifadelerini kullandı.