YALOVA’NIN SESİ DE, RUHU DA YENİ SİSTEMİ ARZULUYOR’..

Başkan Öztabak, “Görüyoruz ve gönülden hissediyoruz ki; Milletimiz istikrarın ve istikbalin kıymetini biliyor, kaderini krizler, darbeler üreten eski sisteme bırakmayacak. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’nın sesi de, ruhu da yeni sistemi arzuluyor” dedi.

‘ZAMAN IRMAĞI İSTİKRAR İÇİNDE BÜYÜK TÜRKİYE'YE AKIYOR’..

Başkan Öztabak, “Yalova’yı karış karış gezdik, mümkün mertebe halkımıza yeni anayasa paketini ve ülkemize sunacağı katkıları anlattık.  Yalovalı halkımız ile yeni sistemi tüm açıklığıyla her zeminde konuştuk. Yeni yönetim sistemi tarihimizden ve kültürümüzden süzülüp gelen bir birikimin ifadesidir. Kronik redcilik, müzmin olmazcılık, yorulmuş hayırcılık bir değişim körlüğüdür. Sistem reformunun gerçekliği, gerekliliği takıntılarla örtülmez. 16 Nisan'da milletimiz anayasa yapma iktidarını kullanarak vesayet saltanatlarına son veriyor! Bir Yükseliş devrinin doğuşuna tanık olmak, şereftir. Yeni sistemde yasama, yargı, yürütme millete bağlıdır. Millettin mutlak iradesi olan sandığa asla vesayet işlemez!” şeklinde konuştu.

‘EVET ÇOCUKLARIMIZA BIRAKTIĞIMIZ ONURLU MİRASTIR’..

Öztabak, “Alternatif proje üretemeyen eski siyaset, abartı sanatı ile temelsiz dedikodu üreten köhne siyaset adamlığı süreci Evet oylarıyla sona erecektir. Zaman ırmağı, istikrar içinde  Büyük Türkiye'ye akıyor. Milli kader, muktedir millet sistemin ağlarını örüyor. Şimdi evet zamanı. Verdiğimiz evet oyları Büyük Türkiye inşasına büyük bir katkıdır. Verdiğimiz Evet oyları çocuklarımıza bıraktığımız onurlu bir mirastır. Bir Yükseliş devrinin doğuşuna hem tanık oluyoruz, hem de oylarımızla ortak oluyoruz. Bu bir şereftir” ifadelerini kullandı.

‘ARTIK SÖZDE, KARAR DA MİLLETİMİZİNDİR’..

Demokrasinin vazgeçilmezi sandıkların milletin yaşam damarları kadar önemli olduğunun altını çizen Başkan Öztabak,  “Kurulduğumuz günden bu yana sadece millete hizmeti görev edinmiş bir siyasi parti olarak demokrasiye olan inancımız eksiksiz ve tamdır. Millet iradesini kuvvetli bir şekilde tecelli ettirecek yeni cumhurbaşkanlığı sistemi ülkemize yeni bir ufuk açacaktır. Yalova’mıza ilk günden bu yana en önemli yatırımlar yapılmış ve sorunları tek tek çözülmüş ve çözüme kavuşturulmaya devam etmektedir. Bu bakımdan önümüzdeki referandum önemi bugüne kadar yapılmış bütün seçimlerden çok daha önemlidir. İstikrarın anahtarını emanet ettiğimiz milletimiz son kilidin anahtarını da açarak 2023 hedeflerine ulaşmamıza inşallah vesile olacaktır. Şimdi son söz milletimizdedir. İnşallah güçlü bir “evet” ile milletimiz tercihini istikrardan yana kullanacak 16 Nisan Yükseliş günümüz olacak. Artık sözde, kararda Pazar günü milletindir” dedi.