AK Parti Yalova il Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen,‘Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ içinAnkara’ya gittiler.

‘Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ tamamlandıktan sonra değerlendirmelerde bulunan Başkan Öztabak "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen,‘123. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ Gençlik, Kadın Kolları ile katılım sağladık’ şeklinde açımlamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2019 seçimlerinde başarıya ulaşabilmek için hedefleri çok iyi anlatılması gerektiğine işaret ettiğini söyleyen Öztabak,‘Cumhurbaşkanı Erdoğan,2023 hedeflerine odaklanmamız gerektiğini söyledi. Durmadan çalışmaya devam edeceğiz’şeklinde açıklamada bulundu.

Öztabak toplantıdan çıkardığı sonucu şu sözlerle tamamladı; "Hedeflerimize hep birlikte yürüyoruz. Hizmetlerimizle ülkemizin geleceğine yönelik önemli adımlar atıyoruz. Şehrimiz için, ülkemiz için büyük hedeflerimiz var. Kısır tartışmalara giremeyiz. Polemiklere değil, istişareye önem vermeliyiz. Çok çalışmalıyız. İnşallah hep birlikte ülkemiz, şehirlerimiz, vatandaşlarımız için kutlu yürüyüşümüzü 2019'da da sürdüreceğiz. 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz. Hiç durmadan çalışacak, ülkemizi güzel yarınlara taşıyacağız" diye konuştu.