Yalova Belediye Binası’nın önüne gelen Salman, Yalovalılarla, coşkulu görüntüler oluşturdu.

  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı desteklemeye gelenler arasında Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Özcan Özel, CHP İl Başkanı Nur Koçak, İYİ Parti 27. dönem Yalova 1. sıra milletvekili adayı Ünlem Üstel ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren Yalovalılar yer aldı.

Salman, ‘2. kez aynı siyasi partiden ilk defa Yalova Belediye Başkanı seçildi’

  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ‘Türk Bayrağını sizler diktiniz, Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin. Bir ilki yaşama onuru ve gururunu verdiniz. Yalova’da ilk defa aynı siyasi partiden Belediye Başkanı 2. kez seçildi. Bunda hepinizin hakkı, imzası var. Sizlere sonsuz, gönülden, yürekten teşekkür ediyorum’ dedi.

Salman, ‘Umuttur İstanbul’

  Bu seçimde Yalova misyonunu tamamladı. Türkiye’nin umudu İstanbul oldu. Umuttur İstanbul diyorum; çünkü bu seçim sonucunu sandıktan aldıktan sonra caddelerde yürürken insanların yüzü bir başka gülüyordu. Biz burada her fırsatta; dostluğun, kardeşliğin, sevginin kenti olduğunu söyledik. Şimdi Yalova’nın sloganını açıklıyorum. Bu slogan da 5 yıl daha Yalova’nın ışığı olacak. ‘Sevgidir Yalova, Yalova artık sevginin başkentidir’

  5 yıl boyunca beraber güldük, beraber ağladık. Kimseyi ayrıştırmadan herkesin Belediye Başkanı olduk. Benim yakamda partimin rozetini göremeyeceksiniz. Adalet ve hakkaniyetle yaklaşacağım dedim. Bunun sözünü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum; ama sizler de bunun hakkını 2019 seçimlerinde bir kez daha verdiniz.

   ‘Nerede kalmıştık’ diyerek yeniden ‘Bismillah’ dedik ve siz değerli hemşehrilerimizle ile birlikte 2. dönemin startını verdik. Bizlerin yanında olup, bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

   Eşime, İl Başkanı ve diğer çalışan bütün kurullara, İYİ Parti’nin destek verenlerine, Ünlem Üstel’e teşekkür ederim.

  Özellikle Emniyet mensuplarına Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık’ın şahsında görev yapan, gece gündüz gezen, sandıklarda güveni sağlayan bütün emniyet mensuplarına teşekkür ederim. Evlere giden, Yalovalıları ziyaret eden meleklerime teşekkür ediyorum. Bütün Yalovalılara çok teşekkür ediyorum’ dedi.

  Salman, “Birlikte çalıştık, birlikte başardık. Şimdi sıra geldi kutlamaya, eğlenmeye. Bu akşam (08 Nisan 2019-Pazartesi) saat 19.00’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda buluşuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu coşkumuza ortak olmaya davet ediyorum’ dedi.

  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na çelenk bıraktıktan sonra Şeffaf Oda’da tebrikleri kabul etti.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter