Yeniden Refah Partisi’nin yeni kurulan bir siyasi parti olduğunu ve ülke genelinde 60’ın üzerinde il, 500’ün üzerinde ilçe de teşkilatlandığını söyleyen Sungur, yapılan çalışmaları yerinde görmek için Yalova’da bulunduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi’nin 23 Kasım 2018’de kurulduğunda, ilk 10 il içinde Yalova’nın da bulunduğunu söyleyen Bahattin Sungur, yapılan çalışmalar hakkında, İl Başkanı Mustafa Berber, Merkez İlçe Başkanı Serhat Yiğit, Çiftlikköy İlçe Başkanı Temel Yaşar Karaman, Altınova ilçe Başkanı Cengiz Kalyon ve il birim başkanlarından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Türkiye’de ki Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı'nı aylardır ziyaret ederek çalışmalarını yerinde gördüğünü söyleyen Sungur, ''Bu dava ancak hizmetler yaparak istenilen yere gelir. Yeniden Refah Partisi’nin iktidara gelmesi sizlerin gayretli çalışmalarıyla mümkündür'' dedi.

Yapılacak çalışmalarda, emeğin, özverinin ve inancın olması gerektiğinin altını çizen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlar Başkanı Bahattin Sungur, yapılaması gereken çalışmaları teşkilatta görevli partililere anlattı.

Haber: Erden Sibel Türk