Kayyum heyetinin yaptığı çalışmalar sonunda, Şubenin 25 Mart 2018 Pazar günü Yalova Belediye Meclis Salonunda çoğunluk aranmaksızın kongreye götürülmesi kararı alındı.

Kongre için kayyum heyeti başkanlığına atanan Tevfik Erdoğan Yıldız, ADD Yalova Şubesi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Yıldız yaptığı yazılı açıklamasında; "Tüm ADD Yalova Şubesi üyelerimizi Kongremize bekliyoruz. Yalova Belediye Meclis Salonunda yapacağımız Kongremiz, saat.11.00 ile 17.00 arasında yapılacaktır.

ADD'nin adına yaraşır bir yapılanmanın oluşmasına çalışacağız. Kimsenin derneğimizi kendine ikbal kapısı olarak kullanmasına izin vermeyeceğiz. Ülkemizde her geçen gün kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün adını hafızalardan silme çalışmasında olan odaklar var. O kadar ileri gitmektedirler ki, Çanakkale Deniz Zaferini kazanan kumandanın adını anmaktan kaçınmaktadırlar. Böylesi bir ortamda daha diri, daha dinamik ve daha mücadeleci bir Atatürkçü Düşünce Derneğini görmek isteyen, Atatürk'ü sevenleri mahcup etmeyeceğiz. Ayırım yapmaksızın tüm Atatürkçüleri kucaklayacağız. Bu uğurda tüm üyelerimizin yanımızda olmasını bize güç vermelerini bekliyoruz" diyerek ADD üyelerinden desteklerini istedi.

 

Tevfik Erdoğan Yıldız Kimdir?

1960 yılında Çanakkale'de doğdu. Asker çocuğu olan Yıldız babasının tayinleri nedeniyle eğitiminin ilk,orta ve liseyi Gümüşhane,Zonguldak ve Malatya'da sürdürdü ve tamamladı.

Üniversite hayatını İTÜ Makine Mühendisliği bölümünü kazanarak gerçekleştiren Yıldız, mezun olduktan sonra iş hayatına Yalova Aksa ve Ak-Enerji şirketlerinde başladı. 10 yıl, Yalova şirketlerinde çalışan Tevfik Erdoğan Yıldız enerji iş kolunda 23 yılını da yurt içi ve yurt dışında çeşitli firmaların projelerinde yöneticilik yaparak sürdürdü. Evli ve 2 erkek çocuk babası olan, Tevfik Erdoğan Yıldız ADD Yalova Şubesi üyeliğinin dışında, Makine Mühendisler Odası Üyeliği, Marmara EreğiliSanayi, ve İş Adamları Der. Üyeliği de bulunuyor.