Yeni Refah Partisi Yalova Kurucu Kurulu ilk toplantısına katılım oldukça yüksek oldu. Yalova Kurucular Kurulu toplantısı, 27 Kasım 2018 Salı günü Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışı konuşmasını Partinin Kurucu Kurul Komisyon Başkanı Mustafa Berber yaptı.

  Katılımlarından dolayı Kurucular Kurulu Üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Mustafa Berber, yapılacak çalışmalar hakkında toplantıya katılanları bilgilendirdi.   

  Berber açıklamasında, “23 Kasım 2018 Cuma günü, Ankara Hacı Bayram Veli Camiinde kılınan Cuma Namazının ardından Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan bir açıklama yaptıktan sonra, Parti yetkilileri aracılığıyla, Kuruluş Dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na teslim etti. 24 Kasım Cumartesi günü ise öğle Namazını İstanbul Eyüp Sultan Camiinde kıldıktan sonra çok geniş katılımlı bir miting yapıldı.

  Bugün ise Yalova Kurucu Kurulu olarak ilk toplantımızı yapıyoruz. 1 Aralık 2018 Cumartesi günü Genel Merkez Komisyonumuzun katılımı ile Yalova İl Başkanlığı temayül yoklaması yapılarak kurucularımız bilgilendirilecek. Yeniden Refah Partimiz milletimize ve vatanımıza hayırlı ve mübarek olsun. En yakın zamanda Yalova teşkilatımızı kuracağız’ dedi.

  Yapılan Yeni Refah Partisi ilk Kurucu Kurul Toplantısına katılan üyeler toplantının başında kendilerini tanıttılar. Toplantının sonunda ise üyeler görüş ve düşüncelerin paylaştılar.

Haber: Ayhan Polat